LifeStyle

Noua gama Harley-Davidson® 2010

Harley-Davidson Bucuresti, unicul dealer autorizat Harley-Davidson® din tara noastra, a adus in Romania cele mai noi modele de motociclete ale bine-cunoscutei marci americane. Gama Harley-Davidson® 2010, prezentata in premiera la Denver, in SUA la sfarsitul lunii iulie 2009 este acum disponibila in showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti.

Noua gama Harley-Davidson® contureaza fuziunea dintre traditie si tehnologie intr-o linie de produse care ofera un plus de putere, stil si valoare. “Aceasta noua gama reprezinta pur si simplu expresia entuziasmului nostru pentru motociclism,” a declarat Bill Davidson, vice-presedintele diviziei Core Customer Marketing din cadrul Harley-Davidson Motor Company®. “La fel ca toata lumea, lucram si traim la ora actuala intr-un mediu plin de provocari, dar pasiunea noastra pentru crearea unor motociclete exceptionale se manifesta in continuare la capacitate  maxima.”

In cadrul gamei Harley-Davidson® 2010 se evidentiaza patru noi modele ce reflecta investitiile semnificative realizate de compania americana in dezvoltarea produselor sale. Toate cele patru modele – XR1200X™ apartinand liniei Sportster®, Electra Glide® Ultra Limited din segmentul Touring, Dyna® Wide Glide® al liniei de modele Dyna® si Fat Boy® Special din segmentul Softail® – sunt acum disponibile si in showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti.

Conceptul noii game Harley-Davidson® 2010 este «Calatoria ta, motocicletele noastre». Cele patru noi modele si diversele imbunatatiri ale gamei anterioare reflecta faptul ca ne concentram mai mult ca oricand pe nevoile individuale ale clientilor nostri”, a declarat Bogdan Bucurescu, Director General Harley-Davidson Bucuresti. “De la selectarea motocicletei pe care si-o doresc si care ii reprezinta pana la reuniuni ale comunitatii HOG® Romania (‘Harley Owners Group’), ne straduim sa le oferim clientilor nostri experienta Harley-Davidson completa. Este vorba, in fond despre un veritabil stil de viata care diferentiaza Harley-Davidson de toate celelalte motociclete si principalul motiv pentru care aceasta marca este atat de cunoscuta si de admirata in Romania si pretutindeni”.

Noile modele Harley-Davidson® 2010

O noutate absoluta in cadrul gamei 2010 este modelul Sportster® XR1200X™. Inspirate de una dintre cele mai de succes motociclete de curse – celebra XR750™, modelele XR1200® au aparut din dorinta proiectarii unui Harley-Davidson® perfect adaptat traficului urban si la fel de performant pe drumurile de viteza. Mai intai a fost XR1200®, lansat in Europa in 2008, iar succesorul sau in 2010 este noul XR1200X™. Marcand o evolutie a conceptului XR, styling-ul acestei motociclete se remarca prin aspectul sau agresiv. Carcasa motorului, furca ‘upside-down’, precum si aripa spate si rezervorul – vopsite integral in negru mat – contureaza personalitatea dura a acestui model. In plus, suspensia spate sport de tip Showa ii confera motocicletei o performanta sporita si o manevrabilitate remarcabila.

In cadrul platformei Harley-Davidson® Touring, noua vedeta este modelul Electra Glide® Ultra Limited, care livreaza performanta imbunatatita a motorului Twin Cam 103™ si include, ca dotari standard, echipamente care au fost anterior disponibile doar ca accesorii in cazul modelelor Touring de linie.

Motocicleta Dyna® Wide Glide® este ultimul model al platformei Harley-Davidson Dyna®. Cu un design clasic inspirat de chopper-ul american, Dyna® Wide Glide® se remarca prin ghidonul din otel de tip Drag Style, aripa spate taiata si sistemul de evacuare cromat ‘2-1-2 Tommy Gun’.

Vopsit in negru-denim cu accente de crom satinat, Harley-Davidson Fat Boy® Special din aceeasi gama 2010 reprezinta o noua interpretare  a unuia dintre cele mai de succes modele care au iesit vreodata din studioul de design al companiei. Avand o tinuta mai joasa si o cromatica mai intunecata comparativ cu Fat Boy® – modelul iconic al stilului ‘fat-custom’ – , Fat Boy® Special mentine prezenta eleganta si impunatoare caracteristica acestui segment.

Alte noutati in showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti

Alaturi de gama de motociclete, showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti ofera o linie completa de echipamente, imbracaminte si accesorii fashion din colectiile MotorClothes®, precum si obiecte de suvenir, ideale pentru cadouri – toate purtand insemnele originale Harley-Davidson®. Iubitorii marcii vor regasi acum in magazin si noile tricouri oficiale,  avand pe spate simbolul dealer-ului Harley-Davidson Bucuresti. 

Emblema a fost conceputã de echipa de design a companiei americane RK Stratman Inc. – producãtor autorizat al tricourilor originale Harley-Davidson®, fiind interpretarea unui simbol local bine-cunoscut in lumea intreagã. Este de altfel una dintre traditiile marcii: fiecare dintre cei peste 1 300 de dealeri Harley-Davidson, raspanditi in mai mult de 60 de tari expune in magazinele sale tricouri cu o grafica reprezentativa pentru orasul sau regiunea de provenienta. Nu este de mirare ca aceste tricouri se numara printre cele mai iubite suveniruri, fiind colecționate de catre fanii Harley-Davidson de pretutindeni. 

Related posts

Cum ne poate influenta nivelul de umiditate din casa sanatatea?

Adina Meyers

Caiete de inspiratie

Adina Meyers

MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC

Adina Meyers