LifeStyle

Panasonic lanseaza primul sistem audio cu rama foto integrata

Panasonic a lansat la IFA Berlin, expoziţia de produse electronice de larg consum, cel mai nou sistem audio, ce permite utilizatorilor nu doar sa asculte muzica, dar si sa vizualizeze fotografii si clipuri video.

Modelul MW-10 este echipat cu un ecran LCD cu diagonala de 9-inch si poate reda muzica de pe CD, iPod sau de la radio FM/AM, sunetul foarte clar fiind redat de o pereche de boxe de tip Bamboo Cone. Pentru ca utilizatorul sa se bucure de o experienţa audio cât mai confortabila, Panasonic a instalat difuzoare in faţa boxelor astfel incât sunetul sa se raspândeasca pe o arie cât mai larga. Funcţia D.Bass contribuie la ajustarea si imbunataţirea sunetului bass, in funcţie de volumul la care este redata muzica.

Ecranul LCD Wide VGA de 9-inch al modelului MW-10 poate fi utilizat ca rama foto digitala, pentru redarea de fotografii de pe un CD, de pe un card de memorie SD sau din memoria interna a sistemului (cu capacitatea de 4GB). Graţie capacitaţii de stocare generoase, in memoria interna a sistemului MW-10 pot fi stocate pâna la 6.000 de fotografii. MW-10 poate afisa fotografiile in sistem slideshow, in timp ce sistemul reda muzica de pe un CD. Mai mult, sistemul este capabil sa imparta ecranul in doua parţi astfel incât intr-o jumatate sunt redate imagini si informaţii despre melodia ascultata, in timp ce in jumatatea cealalta poate fi afisat calendarul sau ceasul. Echipat cu un Universal Dock pentru iPod, MW-10 poate reda nu doar muzica, dar si videoclipuri. MW-10 este la pachet cu o telecomanda ce poate fi utilizata si pentru operarea iPod-ului de la distanţa.

Related posts

Cu Electrolux Oxygen casa ta devine o oaza de aer curat

Adina Meyers

Wim Vandekeybus și compania Ultima Vez, la explore festival #12

Adina Meyers

Risipa alimentară: România, locul 9 în Europa. Cum să evităm risipa alimentară la nivel micro

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe