LifeStyle

KULT! design interior cu poveste

HomeStories, un studio de design interior care concepe si realizeaza spatii armonioase de locuit care spun povestea proprietarilor lor.

KULT! HomeStories si-a deschis de curand showroom-ul pe Calea Floreasca 91-111. Noul concept este o extindere fireasca in urma succesului HAKA Kuche, care timp de trei ani a oferit clientilor sfaturi personalizate privind designul de bucatarii, customizate in functie de profilele si casele clientilor.

KULT! HomeStories este partener in premiera in Romania al unor marci de mobilier premium pentru interiorul intregii locuinte ca FEG, Salvarani, VV Cucine, HAKA. Publicul vizat este un public matur, pragmatic, inclinat spre perfectiune, care apreciaza in egala masura calitatea finisajelor si ingeniozitatea solutiilor tehnice.

Filozofia KULT! HomeStories se bazeaza pe abordarea empatica a fiecarui proiect incepand cu intelegerea dorintelor si asteptarilor clientilor nostri, evaluarea situatiei din punct de vedere arhitectural si terminand cu propunerea unor solutii care sa inglobeze viziunea clientilor cu elementele estetice si functionale ale unui camin. Pentru noi cel mai important este ca, la final, spatiul amenajat de noi sa reflecte personalitatea si stilul de viata al celor ce-l locuiesc„, a declarat Ioana Cojocaru, proprietara studioului.

Noul showroom – care se gaseste la doar 200 metri spre nord de fostul showroom HAKA Kuche – ofera un spatiu mai mare de expunere unde periodic vor putea fi vazute varfurile de gama si noutatile sezonului. In timpul vizitarii showroom-ului, specialistii KULT! le vor prezenta clientilor cele mai noi tehnologii sau tendinte in design.

Marcile din portofoliul KULT! au traditie si experienta provenind din scoala italiana de design interior. FEG isi incepe activitatea ca mic producator de mobila in 1948, iar in 1990 incepe colaborarea cu designeri celebri ca Mateo Nunziatti, Emanuela Garbin, Enrico Cattaneo, consolidandu-si astfel pozitia de lider. In 1996, Grupul FEG achizitioneaza marca Salvarani, celebra pentru designul bucatariilor inca din 1939. Cele doua marci sunt distribuite in 60 de tari avand showroomuri la Milano, Paris, Tenerife, Miami sau Washington, iar acum, si la Bucuresti.

Related posts

Atragerea banilor în viața ta, metode și sfaturi

Bianca Ion

Placinta cu dovleac

Adina Meyers

Cele mai bune și cele mai rele alimente pe care le puteți mânca – clasate de oamenii de știință

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe