Solutii Constructive

Avantajele sistemelor solare VELUX

De aceea, pentru a veni in sprijinul dvs., va prezentam pe scurt cateva din avantajele sistemelor solare VELUX.

1. Economisiti energie si protejati mediul inconjurator

Lumina solara reprezinta cea mai constanta sursa de energie iar sistemele solare VELUX folosesc aceasta energie contribuind semnificativ la eficienta energetica a casei si la economii importante pentru bugetul familiei dvs.

Deoarece sistemele solare furnizeaza pana la 75% din necesarul de energie termica pentru realizarea apei calde menajere si pana la 35% din necesarul anual de energie pentru incalzirea locuintei, ele protejeaza mediul inconjurator prin reducerea consumului de combustibil fosil.

2. Sistem complet de la un singur furnizor

Toate componentele sistemului solar VELUX (panourile solare, rezervoarele pentru apa calda, grupul de pompare si unitatea de comanda, tubulatura si celelalte componente), sunt concepute ca si solutie completa. Toate se potrivesc perfect intre ele si asigura randamentul unui sistem integrat.

3. Eficienta maxima atat vara cat si iarna

Caracteristica unica pe piata a sistemului solar VELUX este placa absorbanta din cupru (situata in spatele stratului de sticla transparenta a panoului solar), a carei suprafata este compusa din mici cavitati piramidale cu varful in jos ce capteaza ca o palnie razele soarelui venite din toate directiile si le mentine in interiorul panoului, prin refelxii repetate. Datorita suprafetei piramidale, panourile solare folosesc radiatiile solare pe toata durata unei zile, ele putand capta suficienta energie chiar si cand nu este soare afara, fiind eficiente atat in timpul verii cat si in timpul iernii.

4. Integrare perfecta in acoperis

Panourile solare VELUX se integreaza perfect in acoperis si se pot monta atat individual cat si in combinatii cu ferestre de mansarda VELUX de aceeasi latime sau inaltime, obtinandu-se un acoperis unitar si elegant.

5. Consultanta si oferte personalizate

Compania acorda atentie maxima clientilor inainte, in timpul si dupa montarea sistemelor solare VELUX iar instalatorii recomandati VELUX ofera solutii complete: de la informatii tehnice specifice, la oferte de pret personalizate pana la montarea sistemelor.

Mai multe detalii pe www.velux.ro

Related posts

Cum faci din demisol un spatiu confortabil de locuit?

Adina Meyers

5 idei de amenajare a curtii cu pavele

Adina Meyers

De ce sa alegi o casa de tip insiruit

Adina Meyers