Special fabricate pentru o infrastructura spectaculoasa, balustradele sunt instalate in diferite tipuri de spatii (comerciale, publice sau private).

Aceste balustrade de sticla reprezinta o alegere inspirata pentru a beneficia de rezistenta maxima in privinta elementelor de design caracteristice unor astfel de produse.

Angajatii companiei Securit International proiecteaza, fabrica si instaleaza produse din sticla securizata menite sa determine siguranta si frumusetea spatiilor locative si nu numai.

Cele mai importante caracteristici ale balustradelor fabricate din sticla securizata sunt impartite in doua categorii menite sa asigure intreaga infrastructura a acestor produse.

Structura balustradei

Balustradele fabricate de specialistii Securit au o structura rezistenta si nu prezinta niciun risc, atat pentru cei care le instaleaza cat si pentru beneficiarii acestora. Aceste produse prezinta durabilitate maxima in timp si nu necesita reparatii ulterioare, iar procedurile de intretinere a lor sunt foarte simplu de realizat.

Dimensiunile balustradei

Proiectarea balustradelor din sticla securizata este o procedura realizata de catre tehnicieni cu experienta si implica anumite masuratori clar stabilite inca din prima faza. In functie de caracteristicile spatiului unde urmeaza sa fie instalate, dimensiunile balustradelor sunt nelimitate.

Ce tipuri de balustrade din sticla poti alege?

Poti opta pentru o balustrada din sticla colorata sau sablata, in functie de preferinte si de designul cladirii in care aceasta va fi montata. Combinatiile pot fi numeroase, la fel si modelele. Culoarea sticlei variaza, iar balustradele poate fi o combinatie inedita intre elemente de lemn cu sticla securizata sau pe baza de aluminiu sau inox.

Avantajele balustradelor din sticla

Balustradele din sticla au un design modern, indiferent de materialul cu care mai sunt combinate. De asemenea, acestea sunt si foarte usor de intretinut, creeaza o senzatie de spatiu, dar in acelasi timp sunt si foarte eficiente, fiind rezistente si nu necesita reparatii.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale instalarii balustradelor din sticla securizata consta in elementele ce apartin esteticii. Pe langa faptul ca sunt niste elemente dedicate sigurantei utilizatorilor, caracteristicile designului sunt impresionante.

Aceste produse nu ingradesc spatiul, ci dimpotriva sporesc luminozitatea si, in acelasi timp, asigura protectia necesara impotriva accidentelor care ar putea aparea in lipsa lor.

Daca va doriti o balustrada din sticla cu un design modern, atunci specialistii Securit International va sustin in intreg procesul, simplificand procedurile de executie la maximum, in conditii optime.

Comapania Securit este o companie cu traditie pentru piata de profil din Romania, fiind una dintre cele mai experimentate fabrici din Bucuresti, cu o istorie ce dateaza inca din anul 1926.

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la gama de produse fabricate din sticla securizata, tamplarie pvc sau oglinzi, acceseaza magazinul online de prezentare:

https://www.securitinternational.ro/  

Contacteaza chiar acum un reprezentant Securit International si permite-ti ca visele tale sa devina realitate. Toate acestea sunt astazi posibile prin intermediul serviciilor de calitate si profesionalismului celor implicati in realizarea celor mai frumoase proiecte dedicate prelucarii sticlei.

Date de contact

Numere de telefon:

021 321 31 76 / 0751 101 141 / 021 321 31 77

Adresa de e-mail: Email: office@securitinternational.ro

Sediu Central: Strada Agricultori, nr.113, Sector 2, Bucuresti

Related posts

Vata minerală bazaltică, soluţia optimă pentru creşterea confortului interior şi a eficienţei energetice a casei

Adina Meyers

Iluminatul solar al exteriorului – economic si spectaculos

Adina Meyers

Vata minerală bazaltică, soluţia optimă pentru creşterea confortului interior şi a eficienţei energetice a casei

Adina Meyers