Solutii Constructive

Produse necesare instalarii ferestrelor de mansarda

De aceea, pentru garantia instalarii corecte acestora, alaturi de ferestre, achizitionati si produsele de instalare.

Odata cu fereastra de mansarda VELUX, este obligatorie achizitionarea unei rame de etansare pe dimensiunea ferestrei. Rama reprezinta structura din aluminiu vopsit gri care se observa din exterior. Amplasata de jur imprejurul ferestrei, colecteaza apa si o conduce prin canale de scurgere laterale, pentru a asigura etansarea perfecta a ferestrei cu invelitoarea. Cu ajutorul ramei de etansare, ferestrele se pot monta pe toate tipurile de acoperis si pe orice tip de invelitoare. Deoarece reprezinta elementul de legatura dintre invelitoare si fereastra, ea trebuie sa fie aleasa in functie de invelitoarea dvs., plata sau profilata. Pretul unei ferestre de mansarda VELUX incepe de la 189 euro (TVA inclus) iar al unei rame de etansare de la 52 de euro (TVA inclus).

Pentru reducerea pierderilor de energie se va utiliza la montaj  un kit de instalare. Acesta se monteaza in golurile care raman intre fereastra si structura acoperisului, reducand pierderile de caldura cu 12% pe metru de cadru izolator si prevenind aparitia condensului. Pretul unui kit de instalare este de 46 euro (TVA inclus) pentru toate dimensiunile si tipurile de ferestre VELUX.

Cu folia bariera de vapori protejati structura interioara din jurul ferestrelor de mansarda VELUX impotriva patrunderii caldurii si umezelii din interiorul mansardei. Pretul unei folii bariera de vapori este de 27 euro (TVA inclus) pentru toate dimensiunile si tipurile de ferestre.

In concluzie, alegeti ferestrele de mansarda impreuna cu toate produsele de instalare pentru o etansare perfecta si pentru o siguranta maxima.

Detalii pe www.velux.ro

Related posts

Pavele vs. Beton: Ce materiale sa folosim pentru pavarea cailor de acces?

Adina Meyers

Avantajele ridicarii unei case pe structura de metal usor

Adina Meyers

Cum alegem centrala termică?

Adina Meyers