Home

Ferestre noi din cateva click-uri

Cum ar fi daca in loc sa alergi de la un showroom la altul, pierzand timp si energie, ai putea sa iti comanzi ferestre noi care sa se potriveasca perfect casei tale, direct din fata calculatorului, in confortul propriei case? Datorita site-ului Fensterra, acum se poate.

Ce este Fensterra?

Fensterra.com este o platforma online aparuta din nevoia de a simplifica procesul de achizitie a ferestrelor. Oferindu-ti posibilitatea sa comanzi ferestre online, direct de la producatorii parteneri autorizati REHAU, la orice ora din zi, Fensterra vine in intampinarea nevoilor tale, propunandu-ti un sistem de achizitie inedit, rapid, avantajos si extrem de usor – un sistem modern conceput intr-un mod inteligent, pentru casa viitorului.

Cum comanzi ferestre online?

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa stabilesti dimensiunile exacte ale ferestrelor de care ai nevoie. In cazul in care nu stii cum se masoara corect o fereastra, nu trebuie sa iti faci griji. Fensterra iti pune la dispozitie un ghid detaliat care iti explica, pas cu pas, modalitatea corecta de a afla dimensiunile ferestrelor de care ai nevoie. Mai mult, ghidul iti ofera cea mai buna varianta de masurare in functie de cladirea pentru care vrei sa comanzi ferestre. Astfel, fie ca este vorba despre o constructie noua, o constructie veche cu ferestre din PVC sau aluminiu sau o constructie veche cu ferestre din lemn, ghidul inteligent Fensterra iti ofera solutii personalizate pentru fiecare caz.

Dupa ce ai stabilit dimensiunile ferestrelor si le-ai trecut in tabelul de tamplarie, urmatorul pas este sa alegi unul dintre partenerii autorizati REHAU. Pe site-ul Fensterra, in sectiunea Cauta un distribuitor, poti selecta judetul tau din lista si, astfel, vei avea acces la mai multi producatori din zona ta. Dupa ce te-ai hotarat, vei selecta specificatiile produsului de care ai nevoie: tipul de produs (ferestre, usi de balcon sau usi de intrare), tipul de deschidere, materialul, culoarea, variantele de geam, accesoriile, precum si daca iti doresti montaj. Ultimul pas este plasarea comenzii. Dupa aceea, vei fi contactat de un reprezentat al firmei si, in cel mai scurt timp, vei avea ferestre noi la tine acasa.

Surpriza de la Fensterra

Pe langa faptul ca iti ofera cel mai eficient, simplu si avantajos sistem de cumparare a ferestrelor, Fensterra mai are o surpriza pentru tine. In perioada mai 2015 – ianuarie 2016, in fiecare luna are loc tombola Fensterra. Astfel, o data pe luna ai sansa de a castiga 500 de euro, daca ai comandat produse de tamplarie de pe site-ul Fensterra in luna respectiva.

Fensterra iti ofera solutii inteligente si inedite pentru nevoile tale. Viziteaza site-ul Fensterra.com si comanda produsele de care ai nevoie, simplu, rapid si avantajos.

Fensterra – solutii inteligente pentru casa viitorului

 

Related posts

Make your guests feel like home

Adina Meyers

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

Adina Meyers

Instant Updates To Get Your Home Summer Ready

Adina Meyers