LifeStyle

Incepe Editia a XI-a a Festivalului Intercultural ProEtnica 2013.

Cu aceasta ocazie portile cetatii Sighisorene se deschid tuturor celor care vor sa se bucure alaturi de noi de spectacolele celor peste 800 de participanti din partea celor 20 de minoritati etnice: ucrainieni, turci, tatari, slovaci, sarbi, ruteni, rusi lipoveni, romi, polonezi, maghiari, macedoneni, italieni, greci, germani, evrei, croati, cehi, bulgari, armeni, albanezi, precum  romani si aromani din Romania care vor sustine un numar de 45 de spectacole care au loc pe scena principala si un numar de 30 de specatcole sustinute pe scena interactiva si de concertele extraordinare ale formatiilor Desperado, Role (Rock progresiv maghiar), Zuralia Orchestra si Ina cu Fanfara de la Cozmesti incantand publicul pe parcursul celor patru zile ale Festivalului Intercultural.

Va asteptam sa petrecem impreuna acest sfarsit de vara la cel mai important punct de intalnire al comunitatilor etnoculturale din Romania, la sarbatoarea multiculturalismului.

Organizatori: Municipiului Sighisoara, Universitatea Babes Bolyai, Centrul Educational Interetnic pentru Tineret

Finantatori: Ministerul Culturii, Departamentul pentru Relatii Interetnice al Guvernului Romaniei si Ambasada R. F. Germania din Bucuresti.

Parteneri Media:

Televiziuni: TVR, Sighisoara TV

Radio: Radio Romania International, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Targu Mures, Radio Son.

Presa: Observatorul Cultural, Hermannstädter Zeitung, Zi de Zi, Jurnalul Sighisoara Reporter, Punctul, Academia Catavencu, Transilvania Bussines, AJ SM ER Europa 21, Gandul

Publicatii online: DordeDuca.ro, resurse-tineret.ro, sighisoara-freelance.ro, casamea.ro.

 

Articole similare

Ponturi pentru o vacanță de vis la preț redus: Bulgaria, Serbia, Turcia, Grecia

Redactia

Green Future deschide un nou spatiu comercial

Redactia

Pentru cei dragi, de la Beko

Redactia

Lasă un comentariu