Home LifeStyle

ANUNȚ: Primăria Sectorului 2 începe dezinsecția împotriva țânțarilor

Primăria Sectorului 2 informează că, începând de miercuri până la data de 12 iulie, va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, care se desfășoară pe timp de noapte, între orele 21.00 – 05.00.

Tratamentele se desfășoară periodic, de circa 3- 4 ori în fiecare lună, în zonele cu vegetație: parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu locuințe colective, terenuri ale unor instituţii publice.

„Pentru tratamentul de dezinsecție este folosit produsul biocid MICROSIN, insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentrație de min. 0,2% maximă de 0,4%. Soluția nu pătează suprafețele cu care intră în contact şi nu are miros”, menționează Primăria Sectorului 2.

Acțiunea insecticidului este atât imediată, cât şi de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muște, căpușe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploșnițe, molii şi carii de lemn).

Tratamentul, aplicat de Compania Municipală ECO Igienizare Bucureşti, se va efectua prin pulverizare în sistem ULV / atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafețele cu vegetație din Sectorul 2.

Related posts

GEZE Romania, cresteri de peste 20% in prima jumatate a anului fiscal 2015-2016

Adina Meyers

Tendintele primaverii de la kika sunt pline de dinamism

Adina Meyers

Daca iti iubesti hainele, ingrijeste-le cu ajutorul tehnologiei Electrolux

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe