LifeStyle

mOyO, Iulian Mosu si Diana Ionescu

mOyO este un brand tanar de design romanesc, foarte creativ si contemporan. Obiectele din cupru formeaza prima lor colectie.

Cei doi designeri din spatele brandului au utilizat foarte mult cuprul ca material de baza in creatiile lor si se joaca cu contrastele: contraste intre tipul de materiale folosite sau intre aspectul vintage al cuprului si formele geometrice, „curate”, ale obiectelor create. Cuprul se transforma in timp, capata patina, urmele celui ce interactioneaza cu obiectul imprimandu-se in material (la propriu – apar amprente, prin oxidare); astfel, devine material viu, proces-poveste dincolo de obiect.
Asa cum se observa si din imagini, fiecare obiect creat de mOyO poate constitui un element central de atractie intr-o locuinta moderna, cu decor minimalist.

Diagonal Coffee Table, 500-550 lei
Cadru de cupru si o tablie prinsa cu legaturi din piele; geometrie, volumetrie, wireframe, suspensie; tot ce mai poate fi adaugat e espresso-ul de dimineata. Dublu.
Material: cadru de cupru/tablie din MDF/curele din piele/cafea la alegere
Dimensiuni: 88 x 68 x h 30,5 cm

Diagonal Maxi, 400 lei/Diagonal Mini, 300 lei
Design rasucit intr-o serie limitata, transformat din cupru brut in geometrie pura. Realizate impreuna cu NomadStudio, designer: Radu Stanimir.
Material: cupru/lemn de frasin

hangON, 550 lei
E timpul sa scoti bijuteriile speciale din sertarul intunecos. Accesoriile stau bine in cuierul hangON.
Material: cupru/baza din ciment/lemn de frasin

www.itsmoyo.com

Text/Foto: BDC

Related posts

Carrefour deschide al 60-lea supermarket in Romania

Adina Meyers

Vopseaua SPOR isi schimba imaginea

Adina Meyers

5 solutii practice pentru a scapa de alergiile provocate de animalele de casa

Adina Meyers