LifeStyle

Premiile Insign Awards in exclusivitate la Palatul Noblesse

Galeriile Noblesse, sustinatori ai design-ului romanesc de valoare, si-au premiat seara trecuta castigatorii competitei Insign Awards in cadrul unui eveniment fastuos organizat la noul sediu, in cadrul Palatului Noblesse.

In competitia Insign Awards, organizata pentru al patrulea an consecutiv de catre Galeriile Noblesse, dedicata arhitectilor si designerilor de interior au intrat peste 180 de proiecte la categoriile Junior si Senior, sectiunile Casa si HORECA/Spatii Publice .

„Acest concurs a devenit deja traditie si isi propune sa reuneasca cele mai frumoase si interesante proiecte realizate de designeri si arhitecti romani. Consider ca avem multi profesionisti si tineri talentati a caror valoare trebuie facuta cunoscuta atat in tara, cat si peste hotare. Prin relatiile stranse pe care Galeriile Noblesse le au cu cele mai mari firme de mobilier, placari si decoratiuni pentru amenajari interioare al caror reprezentant suntem in Romania, putem contribui intr-un mod inedit la promovarea valorilor romanesti pe plan international. Insign Awards inseamna o recunoastere a valorilor in designul interior, oferind o imagine complexa a potentialului designului romanesc”, a declarat CEO Group Noblesse, Loredana Preda.

Proiectele finaliste s-au remarcat prin diversitatea stilurilor abordate, prin originalitate si spirit creativ atragand atentia juriului. S-au remarcat proiectele in stil industrial-vintage, retro si minimalist, cu inspiratie din tendintele internationale, in spatii neconventionale publice si rezidentiale.

Marele castigator al concursului este, pentru a doua oara, arhitectul Hamid Nicola Katrib cu amenajarea unei locuinte in zona de Nord a Bucurestiului.

Categoria Seniori CASA

Locul I-Baraka Design – “Desert Shade”

Locul III- Mana de lucru- „Casa in Afumati”

Locul III- Renderthing – „Micul Paris”

Categoria Seniori HORECA/SPATII PUBLICE

Locul I- Ezzo Design – 2 0

Locul II- Mihaela si Cosmin Tolbes- Improvizatie pe acord de jazz

Locul III- Zebra 3 & Point 0- Lobby C.S.D.A.S.

Categoria Junior CASA

Locul I- echia de juniori din cadrul biroului EZZO Design – Casa Pixel

Locul II- Ivanov Catalin – Industrial Features

Locul III- Dragos Alexandru Fodoreanu – Locuinta interbelica

Categoria Junior HORECA/Spatii Publice

Locul I – Alexandra Avram – Epic Society

Locul II- Alex Sandulescu – Receptie Novopark

Locul III- Alexandra Zamfirescu- Receptie Novopark

Locul III – echipa de juniori din cadrul biroului de design interior EZZO – Clinica Alkadent

Festivitatea de premiere a concursului INSIGN AWARDS a insemnat inaugurarea Palatului Noblesse care gazduieste atat show-room-ul Galeriilor Noblesse, cat si Centrul de Arta si Evenimente Palatul Noblesse si biroul de arhitectura si design interior Studio Insign.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric care dateaza din 1881, fiind construita de arh. Alexandru Savulescu. Timp de peste 35 de ani a fost resedinta bancherului Berkovitz si a familiei sale, iar in perioada comunista a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei.

Timp de 20 de ani a ramas in uitare, fiind nelocuita, pana in 2012 cand Group Noblesse a achizitionat-o si a demarat in anul urmator lucrarile de consolidare, restaurare si amenajare interioara. In aproximativ un an fosta resedinta Berkovitz a primit o infatisare noua, plina de stralucire datorita interventiilor majore de amenajare.

S-au restaurat cu multa responsabilitate elementele importante legate tamplaria interioara, stucaturile, sobele originale, caramida aparenta, fierul forjat. Lucrarile de amenajare interioara au adus un farmec in plus datorita pardoselilor din marmura intarsiata, stucaturilor adaugate si a peretilor imbracati in boiserie si a produselor exclusiviste din portofoliul Galeriilor Noblesse alaturi de lucrari de arta si piese de anticariat apreciate de toti participantii la festivitate.

 

 

Related posts

Myplant & Garden 2019

Adina Meyers

Noble Drinks Fair – Evenimente de networking si degustare de bauturi rafinate la Palatul Noblesse

Adina Meyers

Catalogul IKEA 2021 este disponibil într-un nou format

Adina Meyers