LifeStyle

Eficiență, curățenie și profesionalism cu covorașele Sanito

Cu totii știm că pentru un stil de viață sănătos si productiv trebuie să avem grijă în primul rând de sănătatea noastră și a celor din jurul nostru. De aceea, indiferent de spațiul în care ne aflăm, fie că este vorba despre casa personală, locul de muncă, business-ul propriu sau orice alt spațiu cu care interacționăm, ne dorim ca acesta să strălucească de curățenie și automat, să ne ofere o stare de bine.

Primul pas pentru menținerea spațiilor curate este reprezentat de alegerea celor mai potrivite produse și elemente de decor, astfel încât ulterior, efortul de întreținere să fie mult mai mic. De aceea pentru suprafețe, cele mai recomandate produse sunt covorașele profesionale.

Sanito.ro este printre cele mai bune magazine de unde se pot achizitiona astfel de produse, deoarece pun la dispozitie o gamă extrem de variată de covorase profesionale, create special pentru toate tipurile de spațiu, indiferent că este vorba despre un covoras personalizat pentru firmă, un covoraș cu scurgere pentru ușa rotativă de la intrarea într-un hotel sau covorașe industriale pentru spații de producție, magazii sau fabrici.

Covorasele profesionale mai sunt recomandate și pentru intrările în clădirile publice, spații comerciale, aeroporturi, clădiri industriale, fabrici, clinici medicale, hoteluri și bănci. Acestea sunt special concepute astfel încât să reziste uzurii, atât la interior, cât și la exterior, unde gradul de murdărire și traficul sunt intense. Materialele profesionale din care sunt realizate garantează o utilizare de durată, în condiții intense de folosire.

Unele dintre cele mai importante tipuri de covorase sunt cele dezinfectante. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată. Covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

O altă categorie importantă de covorașe este reprezentată de covorașele pentru piscină. Indiferent dacă este o piscină pentru interior sau exterior, de mici sau de mari dimensiuni, destinată copiilor sau adulților, există câteva aspecte de care trebuie să se țină cont întotdeauna. Este indicat ca orice spațiu cu piscină să aibă amenajate într-un mod profesional împrejurimile, pentru a garanta siguranță celor care se bucură de ea. De aceea, trebuie folosite covorașe profesionale anti-alunecare, care sunt ideale pentru piscina, deoarece in compozitia lor se afla PVC abraziv, tratat anti bacterial, sunt rezistente la UV și pot fi folosite chiar și in situatii meteorologice extreme. Aceste covorașe sunt un mod eficient de a păstra siguranță dar și igiena datorită vinilinul tratat cu soluții anti-bacteriene, reducând astfel probabilitatea de a contracta fungus la nivelul piciorului.

Soluțiile profesionale sunt cele mai indicate și apreciate opțiuni și denotă întotdeauna un grad ridicat de încredere. De aceea, produsele Sanito.ro sunt alegerea ideală, atât în spații personale, cât și în cele profesionale, unde prima impresia a oaspeților trebuie să fie întotdeauna cea mai bună, fie că este vorba de prieteni, familie, clienți, angajați sau parteneri de afacere.

Related posts

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

Adina Meyers

Vinurile Antinori premiate la nivel international

Adina Meyers

La Praktiker, cumpărătorii beneficiază de servicii complete de finanţare prin creditul Cetelem

Adina Meyers