Legislatie Solutii Constructive

Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept

Inca patru potentiali cumparatori cu acest profil sunt in discutii pentru achizitionarea de apartamente cu doua camere.

Imobilul s-a finalizat la exterior si este in faza de finisare interioara a apartamenelor, fiind situat intr-o zona centrala, pe Calea Plevnei, langa cele doua unitati de invatamant superior.

Va amintiti anii de studentie, la cate cursuri ati intarziat sau de cate ori ati ajuns pe la mijlocul primei ore, de nu nu ati mai avut curajul sa intrati? Ei bine, parintii unor studenti sau viitori studenti vor sa se asigure ca acest lucru nu li se va intampla copiilor lor si aleg apartamente situate la doi pasi de facultatile unde invata.

Proiectul APARTAMENTE RADACINI se preteaza foarte bine unei investitii imobiliare pentru propriul copil: un amplasament central, care isi va pastra valoarea in timp, foarte aproape de cele doua facultati. Parintii au cumparat locuinte cu doua camere, la cheie, avand un buget mediu de circa 60.000 euro”, afirma Alexandru Petrescu, director general la ESOP Consulting, firma care se ocupa de vanzarea apartamentelor. Cu acesti bani parintii au cumparat fie un pachet realizat din apartamentul cel mai ieftin din oferta si un loc de parcare, fie un apartament cu o suprafata mai mare.

O parte din cumparatori au avut la dispozitie cash, iar o parte au apelat la credite ipotecare. Rata lunara calculata de banca pentru achizitia unui apartament pentru tineri in APARTAMENTE Radacini a fost cuprinsa intre 180 si 300 euro, in functie de avansul pregatit de parinti si de perioada de rambursare.

De un an si jumatate cautam un apartament pentru copil, criteriile principale fiind sa fie constructie noua si sa fie in centru, aproape de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Dupa prima vizionare a complexului APARTAMENTE Radacini am si dat avansul, iar maine semnam contractul de vanzare-cumparare”, spune medicul A.G. din Oltenita.

Parintii cumpara apartamentele, dar acestea vor fi locuite de copii. Beneficiarii si potentialii beneficiari ai apartamentelor sunt studenti ai celor doua facultati, de la boboci, pana la masteranzi. Mai mult chiar, doi dintre acestia sunt doar aspiranti la viata de student, fiind elevi in anii terminali de liceu, Universitatea de Medicina Carol Davila  fiind prima pe lista lor de optiuni pentru continuarea studiilor.

De ce parintii studentilor sau viitorilor studenti au ales APARTAMENTE RADACINI

1. Amplasamentul central, langa doua institutii de stat de prestigiu din Romania, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Universitatea de Medicina si de Farmacie Carol Davila

2. Beneficiaza de paza permanenta, accesul persoanelor straine din ansamblu fiind controlat

3.  Este aproape de Gara de Nord (cand vin in Bucuresti, parintii pot ajunge pe jos la apartamentul copilului) si de alte mijloace de transport in comun

4. Este situat la mica distanta de teatre, muzee, biblioteci si alte institutii culturale

5. Locuinta noua este o buna investitie pentru viitorul copilului, cu un raport foarte bun intre pret si calitate a constructiei si a amplasamentului. Pretul de 53.000, inclusiv TVA, este cel mai mic de pe piata locuintelor noi din zona centrala a Capitalei. Un plasament imobiliar intr-un apartament de doua camere din complexul APARTAMENTE RADACINI este cel mai sigur de pe piata, asigurand si un randament de 7% pe an, cu 60% mai mare decat cel al depozitelor in valuta de la aceasta data.  

Related posts

Cos fum ceramic: avantajele oferite pentru semineul casei tale

Adina Meyers

Ghidul cumpărătorului: Cum alegi un aparat bun de sudură

Adina Meyers

Dale pentru terase

Adina Meyers