Cauți o vilă spațioasă cu design atractiv? Îți prezentăm un proiect de casă cu 4 camere și 3 băi caracterizat de distincție și eleganță, generate de jocul subtil al volumelor, de atenția acordată detaliilor și de alternanța contrastantă a culorilor. Atrag în mod deosebit balcoanele de la etaj, care completează funcțiunile zonei de noapte.

În acest proiect descoperim o casă modernă cu două niveluri, a cărei arhitectură deosebită este construită pe suprafața de 219 mp. Suprafața utilă măsoară 171 mp, iar casa dispune de terasă și două balcoane generoase.

Acoperișul clădirii cu dimensiunile 13.60 m x 10.46 m și înălțimea de 6.65 m are suprafața de 125 mp.

Planul este împărțit în două secțiuni:

Parter

La parterul acestui proiect care încântă cu camerele sale spațioase găsim toate încăperile necesare: un vestibul de circa 8.8 mp și un hol care alături de casa scării măsoara 12.57 mp. Bucătăria de 10.35 mp, dining-ul de 13.21 mp și living-ul de 20.93 mp sunt completate de o cameră tehnica de 6.35 mp și de grupul sanitar de 3.14 mp.

Etaj 1

La etajul proiectului inovator găsim un hol și casa scării care împreună ocupă 19.21 mp, suprafața continuând cu 2 băi, de 6.39 și 6.74 mp. Dormitorul matrimonial de 24.66 mp este cu adevărat impresionant, punând accentul pe confort și bun gust. Din planul etajului mai fac parte două dormitoare, unul de 16.37 mp și unul de 13.47 mp, dar și un dressing care ocupă 6.37 mp.  

Documentatiile furnizate sunt complete pentru autorizare și construire (cuprind proiectul DTAC pentru obținerea autorizației de construire de la primărie și proiectul tehnic PTH pentru construire).

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: www.uberhause.ro

Related posts

Prana România: Cum funcționează un ventilator cu recuperare de căldură?

Adina Meyers

Paveaza-ti drumul catre o gradina cu stil!

Adina Meyers

Acoperisuri si accesorii tigla metalica – Beneficii si tipuri

Adina Meyers