Cochetezi cu ideea de a-ti (re)amenaja spatiul urmarind o linie urbana? Ne-am gandit sa iti spunem pe bune ce reguli ar trebui sa respecte o amenajare interioara ca efectul final sa fie unul cu adevarat urban. Uneori, se face confuzie intre stilul urban si stilul minimalist. In portofoliul Decora House gasesti nenumarate produse care te ajuta sa ajungi la linia dorita.

Despre stilul urban de (re)amenjare interioara cu Decora House

Un interior cu adevarat urban va beneficia intotdeauna de finisaje netraditionale sau cu o alta utilizare decat cea cunoscuta la scara larga. Otelul galvanizat, pardoselile din beton sau din rasina epoxidica, elemente din metal, grinzile expuse si suprafetele nefinisate sunt cateva dintre elementele care te ajuta sa creezi un aspect urban. De multe ori, stilul care defineste o amenajare urbana va fi mai mult functional, cu accente de „boem” si cu obiecte lasate intr-o aparenta intamplare. O tehnica pentru a crea atmosfera industriala o reprezinta exat aceste obiecte lasate la intamplare. Pentru privirea de ansamblu, parerea specialistului cu care vei colabora pe proiectul tau de amenajare interioara conteaza cel mai mult!

In continuare iti vom prezenta cateva produse foarte apreciate care si-au regasit cu succes locul in proiecte de amenajare interioara cu tenta urbana: vopseaua decorativa Manhattan sau Berlin, si tapetul decorativ Carl Robinson 4 sau Sage II.

Recomandare vopsea decorativa: cum obti un efect decorativ urban?

Manhattan, vopseaua decorativa cu nume de metropola, locul unde toate trendurile urbane se intersecteaza si unde vei regasi cele mai ravnite penthouse-uri de pe planeta. Farul modernitatii si oglinda avant-gardei creative s-au reunit sub gama de vopsea decorativa Manhattan. Produsul iti garanteaza un efect industrial autentic pentru peretii tai.

Efectul vopselei decorative Berlin aprinde spatiul si pune accent pe materialele folosite in (re)amenajarea interioara. Numele insusi simbolizeaza secolul 20, un secol atins de istorie, si care te proiecteaza in acelasi timp si spre viitor. Spatiul obtinut cu vopseaua decorativa Berlin va fi unul care amesteca bucuria cu melancolia, pamantul cu metalul si trecutul cu viitorul.

Ce colectii de tapet decorativ poti folosi pentru a obtine efectul decorativ urban?

Prin colectia de tapet decorativ Sage II aduci in acelasi spatiu cominatii contemporane de culori si modele care folosesc elemente naturale. Impactul vizual este placut, iar calitatea accentueaza inovatia adusa de produs.

De Carl Robinson sigur ai mai auzit prin revistele de specialitate. Daca nu ai remarcat colectia Carl Robinson 4 o poti face acum. Atmoshphere este inspirata din culorile metalelor oxidate, textura de vopsea si chiar de simplitatea grafica a unei roti de bicicleta. Motoarele cu aburi, aparatul de fotografiat de epoca si un radio retro sunt semnele distinctive pentru design-ul colectiei.

Pe site-ul Decora House vei regasi zeci de produse, la o simpla vizita in showroom iti aratam sute de solutii pentru proiectul tau de (re)amenajare interioara!

Related posts

Genoveva Hossu lansează e-book-ul „Tu Poti Fi Propriul Tau Designer”

Adina Meyers

Casa scoica

Adina Meyers

Vopsele speciale pentru mobilierul din Pal melaminat

Adina Meyers