Ești în căutarea unui mobilier super rezistent în care să depozitezi în siguranță medicamentele sau produsele de curățenie? Manualele, clasoarele, CD-urile, actele și proiectele stau împrăștiate prin toată casa și îți creează o stare de indispoziție? Te-ai gândit vreodată să achiziționezi un dulap metalic în care să organizezi totul ca la carte? Producătorii de mobilier metalic au luat în calcul integrarea armonioasă a acestor piese și în locuințe, tocmai de aceea au creat modele moderne, care se potrivesc perfect designului specific de acasă. 

Un nou „prieten” vine la tine acasă!

Dacă înainte ideea de dulap metalic era asociată cu birourile și instituțiile publice sau private, în prezent, poți opta pentru acest mobilier și la amenajarea spațiului din locuința personală. Dimensiunile variate te vor ajuta să îi găsești locul potrivit în orice încăpere, debara, hol, balcon sau mansardă. Modelele disponibile în diverse înălțimi constituie un avantaj, putând fi amplasate chiar și sub nivelul ferestrei. 

Culorile în care poți achiziționa un dulap metalic sunt foarte ofertante. Nuanța gri a fost detronată, putând opta acum pentru culori mai vesele, precum galben, roz, portocaliu, roșu, verde sau albastru. În funcție de preferințele tale și de schema cromatică predominantă în locuința ta, poți alege modelul cel mai potrivit, astfel încât să fie creat un ambient prietenos. Structura metalică nu va arunca nicio umbră de rigiditate spațiului, mai ales atunci când este acoperită de vopsele de calitate în nuanțe plăcute vizual.

Organizează-te ca un profesionist

Te pasionează sculptura, pictura sau orice alt tip de artă care implică utilizarea unor echipamente speciale? Ești pasionat de motociclism și ai tot felul de truse si ustensile? Îți place să meșterești prin grădină și să șurubărești orice îți pică în mână? Ce ar fi să îți organizezi toate sculele într-un singur loc? Un dulap metalic pentru scule și unelte, cu 1, 2, 3 sau 4 polițe, capabile să susțină greutăți între 30 și 70 kg, în funcție de model, va fi soluția perfectă. 

Amenajează-ți propriul tău colțișor din casă în care să ai grupate toate instrumentele cu care obișnuiești să lucrezi frecvent, fie că e vorba de un hobby, fie de profesie. Polițele pot fi reglate pe înălțime, putând reconfigura compartimentarea interioară și având loc să depozitezi chiar și obiectele de largi dimensiuni.

dulap metalic

Fii un antreprenor disciplinat

În cazul în care acasă mai înseamnă și sediul firmei tale, tot un dulap metalic poate fi partenerul de nădejde în ceea ce privește organizarea documentelor, bibliorafturilor, cutiilor de arhivare sau echipamentelor de muncă. Ca în orice firmă, fără îndoială, ai și numeroase acte de importanță majoră, care nu pot fi depozitate oriunde, așa că, pentru o siguranță de 100%, optează pentru un model de dulap fabricat din metal dotat cu seif sau cutie de valori. Documentele care trebuie păstrate în condiții speciale și care necesită restricționarea accesului pot fi depozitate optim în seiful mobilierului. Activitatea ta va fi mult mai bine organizată datorită sistematizării profesionale a documentelor de lucru. 

Curățenia și grădinăritul pot fi relaxante

De multe ori, produsele de curățenie „invadează” bucătăria și baia, din cauza lipsei unui mobilier specific în care să fie amplasate. Modelele moderne de dulap rezolvă, însă, și aceste probleme! În interiorul lor poți depozita în siguranță toate produsele chimice utilizate, decongestionând în acest fel spațiul aglomerat din casă. 

Fă o investiție inteligentă și adu acasă un dulap metalic care să te ajute în organizarea spațiului! 

Related posts

Totul despre noul trend in amenajari interioare: Japandi

Adina Meyers

Stilul navy sau marinăresc: cum îl poți adopta în amenajarea locuinței

Adina Meyers

Accesorii cu design inovator pentru bucătărie

Adina Meyers