LifeStyle

Amenajarea biroului influenteaza calitatea muncii – cele mai importante proiecte de office-uri de la Studio Insign by Galeriile Noblesse

Fie ca este vorba de birourile dintr-o mare companie corporatista sau o companie de talie mica, imaginea este fara indoiala o prima carte de vizita care reflecta dintr-o singura privire valorile, prestigiul si viziunea unei companii.

Mai mult decat atat, birourile au incetat sa mai fie un simplu loc de munca atat pentru angajati, cat si pentru angajatori. Acestea trebuie sa ofere confort si functionalitate si totodata sa fie un mediu creativ.

In acest context, amenajarea si decorarea birourilor a devenit cu rapiditate o activitate esentiala datorita influentei puternice asupra randamentului, starii de spirit si a modului in care partenerii de afaceri percep o anumita companie.

“Amenajarea unui birou de catre designerii si arhitectii nostri garanteaza ca acel spatiu va fi potentat la maximum, ca va fi un spatiu functional, confortabil si reprezentativ in acelasi timp. Ne petrecem mai mult de 9 ore pe zi la birou, asa ca este foarte important ca acesta sa fie amenajat de catre profesionisti. Mai mult, daca biroul este amenajat corespunzator, fiind creat un mediu placut de lucru,motivatia si randamentul salariatilor vor creste cu siguranta. Echipele noastre de specialisti pentru proiectele de office–uri, recomanda cele mai bune solutii si produse in proiectele lor, de la mobilier ergonomic, multifunctional ,fonoabsorbant, rezistent , pana la solutii de iluminat specific ,cu maximum de atentie la detalii si creativitate. In proiectele de la Studio Insign folosim produse din portofoliul Galeriile Noblesse, reprezentant a unui numar important de producatori specializati pentru solutii de office-uri de la mobilier, pardoseli, iluminat”, declara Loredana Preda, CEO Group Noblesse.

Un prim sfat al designerilor Studio Insign este ca identitatea vizuala a companiei sa se regaseasca si in amenajarea spatiului de birouri, pentru a crea o unitate si individualitate estetica, reprezentativa pentru companie.

Solutiile si produsele profesioniste, speciale pentru office-uri sunt garantia unui proiect de calitate, care va asigura cerintele esentiale unui mediu de lucru productiv, sanatos si motivator pe termen mediu-lung. Produsele si solutiile office din portofoliul Galeriilor Noblesse experimenteaza o multitudine de stiluri de la minimalist, vintage, contemporan, la cel clasic, iar designerii Studio Insign realizeaza cu maximum de creativiate si profesionism proiecte inedite. In plus, prin asigurarea serviciului de management de proiect, proiectele se implementeaza prin asistenta si coodonarea permanenta a tuturor specialitatilor, in conditii de maxima eficienta de costuri si timp.

Amenajarile de birouri trebuie sa asigure un echilibru care este intotdeauana o provocare: o atmosfera functionala si motivatoare si in acelasi timp sa reflecte profesionalismul si valorile companiei .

 

 

 

 

 

Related posts

Rocăria, un plus de valoare pe care o poţi aduce grădinii

Adina Meyers

În aprilie, Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima dată în România

Adina Meyers

STIHL lanseaza HSA 25 pentru pasionatii de detalii in gradinarit

Adina Meyers