Calatorii Home LifeStyle

Cele mai murdare suprafețe din camera de hotel

Vrei să stai departe de microbii din camera de hotel, în următoarea vacanță? Iată ce ar trebui să știi!

Camerele de hotel pot arăta foarte şic, însă e o mare diferenţă între ordine şi dezinfecţie. Nu lăsaţi o cameră cu aspect curat să vă inducă în eroare. Chiar şi cele mai scumpe şi atractive camere de hotel au germeni în diverse colţuri.

Cele mai murdare suprafețe din hoteluri:

– Telecomanda
– Telefonul
– Clanțele
– Filtrul de cafea
– Întrerupătoarele
– Paharele

De exemplu, pe întrerupătoarele de lumină se găsesc cele mai multe colonii de bacterii, inclusiv bacterii din materia fecală.

Unele dintre cele mai atinse lucruri din camerele de hotel, cum ar fi telefonul, telecomanda, întrerupătoarele de lumină sunt contaminate cu bacterii. De aceea este indicat să avem la îndemână șervețele dezinfectante, pentru a șterge zonele respective.

Personalul care se ocupă de curăţenie rareori curăţă telecomanda şi nu o dezinfectează. Un aspect care poate da fiori este că telecomanda poate să aibă aceeaşi cantitate de bacterii precum o toaletă.

Telefoanele fixe din camerele de hotel sunt pur şi simplu pline de bacterii. Oaspeţii ating acest obiect de multe ori şi chiar respiră în prezenţa lui, fapt care poate să împrăştie germenii foarte repede. Adevărul este că personalul de curăţenie nu are în vedere curăţarea telefonului fix.

Cameristele uită să curețe frapierele. Acestea sunt pline de germeni, la fel şi maşina de făcut gheaţă.

Specialiştii susţin că uscătorul de păr din camerele de hotel este o adevărată bombă cu microbi. Device-urile conţin chiar mai mulţi decât chiuveta şi vasele de WC. Acestea captează praf şi tot felul de microorganisme de-a lungul anilor ce sunt apoi răspândite în părul și pe fața noastră.

Related posts

Copiii termină vacanța, la Zăpă Petrecerea Itsy Bitsy

Adina Meyers

Daikin Nexura – cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Adina Meyers

Tendințe de primăvară 2019 – Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

Adina Meyers