Impreuna cu o intreaga echipa de colaboratori, designerul a creat un spatiu in stil francez.

Apartamentul beneficia de o priveliste citadina de exceptie, fapt care se cerea valorificat prin prisma tendintei moderne de a simti pulsul urban iar proprietarul a permis libera inspiratie a designerului. Apartamentul nu a suferit modificari de recompartimentare , insa stilul amenajarii a fost schimbat radical.

Daca initial casa avea un aer axat pe modernitate si dinamism, dupa reamenajare, relaxarea si firescul stilului francez, punctuate de detalii trendy, imprima o atmosfera degajata de “camin cu un touch cosmopolit”.

Mixajul clasic-modern apare in zona diurna prin folosirea unor finisaje rafinate si a unui mobilier masiv, aproape minimalist.  Ferestrele si usile inalte, lambrisate si casetate cochet, au fost vopsite intr-o nuanta similara tapetului aplicat la nivelul peretilor (gri-bej) iar pentru capitonarea usii de la intrare a fost aleasa matasea alba, un material pretentios dar rafinat si decorativ.

Bucataria se continua firesc cu dining-ul, din care se deschide un salon cochet, bine punctat de accente decorative trendy. Mobilierul masiv a fost comandat (ca si corpurile de iluminat) in Belgia, in primul rand datorita finisajului patinat, dar si configuratiei speciale cu 3 corpuri tip biblioteca. Masa din dining (pentru 8 persoane) este masiva si are o replica mai cocheta , pe rotund, in salon. Tapetul, de la Spatio Casa, a fost ales datorita modelului baroc si faptului ca ramane totusi sobru si rafinat.

Articole similare

Dormitorul, oaza ta de liniște: trucuri și idei

Adina Meyers

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Adina Meyers

Baia poate deveni un spaţiu hi-tech – inteviu cu Florin Barabaş

Adina Meyers