Impreuna cu o intreaga echipa de colaboratori, designerul a creat un spatiu in stil francez.

Apartamentul beneficia de o priveliste citadina de exceptie, fapt care se cerea valorificat prin prisma tendintei moderne de a simti pulsul urban iar proprietarul a permis libera inspiratie a designerului. Apartamentul nu a suferit modificari de recompartimentare , insa stilul amenajarii a fost schimbat radical.

Daca initial casa avea un aer axat pe modernitate si dinamism, dupa reamenajare, relaxarea si firescul stilului francez, punctuate de detalii trendy, imprima o atmosfera degajata de “camin cu un touch cosmopolit”.

Mixajul clasic-modern apare in zona diurna prin folosirea unor finisaje rafinate si a unui mobilier masiv, aproape minimalist.  Ferestrele si usile inalte, lambrisate si casetate cochet, au fost vopsite intr-o nuanta similara tapetului aplicat la nivelul peretilor (gri-bej) iar pentru capitonarea usii de la intrare a fost aleasa matasea alba, un material pretentios dar rafinat si decorativ.

Bucataria se continua firesc cu dining-ul, din care se deschide un salon cochet, bine punctat de accente decorative trendy. Mobilierul masiv a fost comandat (ca si corpurile de iluminat) in Belgia, in primul rand datorita finisajului patinat, dar si configuratiei speciale cu 3 corpuri tip biblioteca. Masa din dining (pentru 8 persoane) este masiva si are o replica mai cocheta , pe rotund, in salon. Tapetul, de la Spatio Casa, a fost ales datorita modelului baroc si faptului ca ramane totusi sobru si rafinat.

Related posts

Principii Feng Shui in amenajarea unei case

Adina Meyers

Idei pentru renovarea bucatariilor mici

Oana Voicu

Mobila de inspiratie Lego

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe