Primul pas a fost modificarea organizarii apartamentului si creionarea unor linii masculine pe fondul carora culorile simple formeaza jocuri contrastante. Au fost desfiintate usile aferente bucatariei si livingului iar accesul in dormitor a fost reconfigurat pe linie oblica, prin taierea coltului peretilor cadru. Pentru ca zona de odihna sa fie mai bine protejata s-a ales solutia montarii unei usi realizate dintr-un material superior, izolant fonic. Si aici amenajarea este simpla.

 Dat fiind ca in zonele de zi fie s-au eliminate usile si peretii aferenti acestora (in bucatarie), fie peretii au fost amplu decupati (in living), s-a realizat o ambianta fluida, relaxanta, pastrandu-se totodata o nota moderna. Piesele de mobilier au fost realizate in cea mai mare parte la comanda, intr-o cromatica unitara. In zona de living se remarca o scenografie ce imbina modernitatea liniilor geometrice ale mobilierului de depozitare cu accesorii de inspiratie exotica. Aceleasi culori – alb, gri, negru, se regasesc si in spatiul bucatariei.

S-a ajuns astfel la o ambianta de inspiratie minimalista, precisa si practica, adecvata unui burlac. Artificiile ca jocurile geometrice create la nivelul zidariei si al pardoselii confera dinamism si se imbina perfect cu rigoarea cadrelor si sobrietatea cromatica.

Comenteaza pe forum >>

Related posts

Case cu susul in jos

Adina Meyers

Sfaturi pentru amenajarea biroului la mansardă

Adina Meyers

O casă cu farmec

Adina Meyers