Amenajari Interioare

Culori care te ajuta sa dormi mai bine

Este foarte frustrant cand vrei sa adormi si nu poti. Sunt multi factori stresori pe care nu-i poti controla si care iti impiedica somnul, dar de un lucru te poti ocupa: sa-ti transformi dormitorul in cel mai seren si relaxant loc din casa. Trebuie doar sa alegi culorile si decorul potrivite.

Iata cateva optiuni de culori care te ajuta sa dormi mai bine!

Verde este culoarea naturii si o alegere excelenta pentru dormitor. Foloseste o nuanta pastel, dar nu prea deschisa. Atmosfera relaxanta e data de moliciunea culorii.

Albastru este asociat cu cerul si apa. Chiar daca este o culoare rece, poate fi calmanta. Arata foarte bine in combinatie cu alb si tonuri de pamant, precum bej, galben si rosu.

Violet e o culoare foarte interesanta, aflata la intersectia dintre albastru si rosu, rece si cald. Nuantele deschise, de liliac, sunt foarte relaxante.

Roz e considerata culoare pentru fetite, insa nuantele pastelate au efecte calmante. Vopseste peretii intr-o nuanta foarte deschisa de roz – aproape alb, dar mai calda – si completeaza cu accente mai puternice din aceeasi culoare pentru decoratiuni.

Oranj este, in mod surprinzator, o culoare relaxanta, fara sa fie pastelata. Desi e o culoare puternica, poate fi o optiune buna pentru dormitor. E o culoare calda si vibranta care creeaza o atmosfera vesela, ceea ce te poate ajuta sa adormi.

 

 

Related posts

Komandor – mai simplu, mai odihnitor

Adina Meyers

Pentru o amenajare reusita nu ai nevoie neaparat de un buget generos

Adina Meyers

Culorile din casa ta

Adina Meyers