Amenajari Interioare

Alegerea designerilor: ce culori vor fi la moda anul acesta

De la verde maslina la galben lamaie, tonuri de pamant si nuante vibrante, designerii au cateva idei interesante pentru cromatica de anul acesta.

Albastru grecesc

Este albastrul Mediteranei, al acoperisurilor caselor si bisericilor din Santorini. Este atat de bogat si de minunat, si arata perfect atunci cand este combinat cu gri sau roz.

Nuantele anilor '60

Portocaliul si verdele maslina vor capata o viata noua anul acesta.

Pasteluri

Dar nu orice fel, ci in combinatii optimiste de violet, verde, bleu si roz, cu strafulgerari de neon.

Gri neutru

Griul este cea mai in voga culoare neutra a momentului. Peretii vopsiti in griuri usoare arata excelent in combinatie cu mobilerul de culoarea carbunelui.

Culori inspirate din perioada Renasterii

Combinatiile de verde, mov, bleu, bej si alb, precum si cele de diverse modele si texturi precum in tablourile renascentiste vor fi foarte apreciate anul acesta.

Masliniu

Verdele maslina va fi noua vedeta a anului. Reprezinta o pereche calda, organica si neutra pentru orice alta culoare ati mai dori sa folositi.

In plus, pentru 2015 designerii recomanda combinatiile indraznete de culori vii, puternice si tonuri telurice, precum ocru sau ruginiu, culori clasice cu accente vibrante, cum ar fi negru, gri si alb cu pete de rosu, sau maro, albastru si verde cu tonuri de portocaliu si galben lamaie.

 

 

 

 

 

Related posts

Albul, vedeta amenajarilor actuale

Adina Meyers

Sugestii pentru amenajarea unei camere de camin

Adina Meyers

Locuinta completa la mansarda

Adina Meyers