LifeStyle

TONDACH Romania participa la renovarea Primariei Capitalei

Refacerea structurii de rezistenta a edificiului Primariei Bucurestiului a fost terminata in luna septembrie, la sfarsitul lunii decembrie demarand si renovarea acoperisului.

Intr-o prima faza s-a reparat structura acestuia prin inlocuirea partiala a capriorilor, a sistemului de prindere a leaturilor si punerea unei astereli noi. Este de mentionat ca invelitoarea acestui important edificiu reprezentativ pentru capitala are o suprafata de 6000 de mp. Lucrarea este executata de Rotary Bucuresti cu Tigla Solzi 19×40 glazura de culoare verde masliniu, solutie propusa de TONDACH Romania. Se apreciaza ca vor fi necesare circa 200 000 de bucati de tigla pentru intreg acoperisul. Dat fiind timpul prielnic, s-a lucrat sustinut la finalizarea laturii dinspre bulevard si se spera ca, tot in functie de timp, intregul acoperis sa fie finalizat in februatie-martie.

Tot TONDACH Romania a oferit in urma cu cativa ani solutia si pentru Primaria Sectorului 1 (tigla tip solzi), de asemenea o foarte interesanta cladire de patrimoniu din Bucuresti.

Palatul Ministerului Lucrarilor Publice, asa cum a fost initial titulatura oficiala, este o cladire construita intre anii 1906-1910, in stil traditional, neoromanesc, dupa planurile arhitectului Petre Antonescu. Constructia a fost realizata de Elie Radu, care a facut fundatia cu un radier general din beton armat de 1m grosime si a realizat plansee de beton armat. Pana in 2010 cladirea a gazduit sediul Primariei Municipiului Bucuresti. Fostul Palat al Ministerului Lucrarilor Publice este inscris in Lista monumentelor istorice 2004, Municipiul Bucuresti, cu denumirea actuala de Palatul administrativ al Municipiului Bucuresti.

Related posts

Proiectul strategic “Siguranta in Constructii” a ajuns la final

Adina Meyers

Produse profesionale de igiena personala pentru o rutina de ingrijire completa

Adina Meyers

NOUA GAMĂ EXPRESS BEAUTY MĂȘTI & EXFOLIANTE

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe