Amenajare baie Amenajari Interioare

Mobilier baie de lux și accesorii moderne pentru un design special al băii tale, de la Afa Design

Baia este o încăpere în care petrecem destul de mult timp, iar în momentul în care dorim să ne relaxăm, de cele mai multe ori ne refugiem acolo. O baie lungă sau un duș fierbinte după o zi grea sunt de neprețuit. Pentru a te simți bine trebuie să îți placă bineînțeles și aspectul. Poți comanda accesorii moderne pentru un design special al băii tale, online, de la Afa Design. Site-ul dispune de o gamă completă de articole pentru baie, cât și alte produse pentru amenajările interioare. 

Magazinul online îți oferă acces la o gamă diversă de mobilier baie de lux, pe care să îl poziționezi așa cum îți dorești. Ai ocazia de a comanda online seturi cu lavoar și oglindă, mobilier de baie cu lavoar, dulapuri, blaturi pentru lavoare, oglinzi sau accesorii pentru mobilier. Toate acestea servesc la îngrijirea corporală, dar și la relaxare. Acest lucru este și mai intens atunci când te simți bine cu ceea ce este în jurul tău, când ai spațiu de desfășurare într-un cadru practic și modern. Afa Design dispune de mai multe modele pentru fiecare piesă de mobilier, astfel încât clienții să poată alege ceva optim pentru baia lor.

Tot în materie de baie, site-ul îți pune la dispoziție cabine de duș, obiecte sanitare, căzi de baie, baterii, sisteme pentru duș, rezervoare pentru WC, mobilier, rigole și sifoane. Fiecare categorie cuprinde alte tipuri de piese, așadar vei găsi cu siguranță ceva potrivit stilului tău. Spre exemplu, în categoria de căzi de baie ai la dispoziție modele dreptunghiulare, asimetrice, pe colț sau freestanding. În același timp, poți comanda și accesorii de pe afa-design.ro, precum mască pentru cadă sau paravane. 

Cabine de duș și obiecte sanitare pentru întreaga baie!

Direct de pe site poți comanda diferite cabine de duș și obiecte sanitare pentru întreaga baie. În ceea ce privește cabinele de duș, ai la dispoziție cabine de duș cu uși pivotante și batante, cu uși glisante, dușuri walk-in, scaune pentru duș, accesorii pentru cabine, seturi cu cabine, uși pentru diferite tipuri de dușuri, cădițe de duș, dar și accesorii pentru acestea. 

De cealaltă parte, obiectele sanitare sunt disponibile și ele într-o gamă largă. Din această categorie ai posibilitatea de a comanda vase WC, bideuri, lavoare pentru baie, WC cu funcția de bideu, seturi de WC cu ramă încastrată, pisoare sau capace pentru WC. 

Toate produsele au o calitate superioară, iar materialele din care sunt confecționate au o rezistență îndelungată și o durabilitate mare. 

Accesorii utile pentru bucătărie și amenajări interioare

La Afa Design ai produse pentru baie la dispoziție, dar și pentru bucătărie sau amenajări interioare. Cele de acest tip includ baterii de bucătărie, chiuvete și accesorii pentru bateriile din bucătărie. Dacă vrei să optezi pentru amenajările interioare, produsele de la Afa Design au o calitate înaltă, iar rezistența lor este demonstrată pe mai mult timp. 

În acest caz, poți comanda calorifere pentru baie, parchet, gresie și faianță, în funcție de propriile preferințe. 

Contact: 

0740 118 027

0743 113 983

vanzari@afa-design.ro

www.afa-design.ro

Related posts

Alege semineurile pentru un plus de personalitate al casei tale

Adina Meyers

Cum să îți amenajezi dormitorul pentru un somn mai liniștit

Adina Meyers

De ce sunt ferestrele din termopan atat de importante pentru casa ta

Adina Meyers