O casa noua inseamna un nou inceput pentru tine si familia ta, iar fiecare element pe care il adaugi la constructie este atent analizat si selectat atat din punct de vedere al aspectului, cat si al durabilitatii.

Aceste doua criterii raman valabile si pentru exteriorul casei, unde specialistii in peisagistica recomanda crearea unor ambiente relaxante, moderne, in ton cu amenajarea interioara.

Astfel, Symmetrica vine in intampinarea nevoilor tale cu o gama noua, special conceputa pentru mediul rezidential. Pe langa cunoscutele pavele clasice, Symmetrica Select contine mai multe tipuri de colectii de pavele ce pot fi folosite atat la construirea aleilor pietonale, cat si a cailor de acces. In plus, datorita sistemului inovator Aqua Protect, noua gama este ferita de patrunderea apei, marindu-i astfel durata de viata si colorostica originala pana la 25 de ani.

Clasic reinterpretat pentru locuinte traditionale

Pentru cei ce isi doresc un ambient exterior unic, insa dominat de eleganta si simplitatea specifice stilului clasic, Symmetrica Select ofera nu mai putin de cinci variante de pavaje, al caror punct de atractie principal este jocul impresionant de culori pamantii. Amplio Mix Color, Maxia Mix Color, Travia Mix Color, Cammino Mix Color si Alegria Antica impresioneaza prin simplitate si asigura un ambient familial.

Un alt element specific acestui stil este forma clasica a pavelelor, fiecare dintre produsele mentionate beneficiind de forme armonioase, ideale pentru amenajarea unor suprafete mari cu scopul de a obtine un decor uniform.

Jocuri vizuale pentru spatii avangardiste

Daca spiritul familiei tale este unul debordant de veselie si creativitate, atunci o amenajare conventionala nu reprezinta o solutie pentru voi. In acest caz, Symmetrica recomanda pavelele Arca Romana, Immagia sau Aqua Stone, trei modele in cadrul carora geometria este cuvantul cheie.

Avand multiple forme şi texturi, dar si o gama larga de culori, cele trei modele sustin amenajarile creative, putand fi folosite la formarea unor decoruri avangardiste. Bineinteles, singura limita pentru un astfel de ambient este imaginatia, iar aceasta isi poate pune amprenta in crearea unor modele unice, care sa va reprezinte personalitatea.

Pe langa design-ul special, gama Select te va cuceri si prin functionalitatea produselor. Zen, de exemplu, este un model unic in Romania si se adreseaza celor care vor sa-si surprinda invitatii cu o alee care imbina perfect utilul cu placutul. Folosind dale dreptunghiulare de mari dimensiuni, Zen permite crearea unor trasee de urmat sau indicarea unor zone de interes prin intermediul unei buline cu vopsea reflectorizanta.

Pentru mai multe detalii despre Gama Symmetrica Select, dar si despre celelalte solutii de amenajare cu dale, borduri sau rigole, accesati www.symmetrica.ro

Related posts

Ce aparate de sudură să alegi pentru afacerea ta?

Adina Meyers

4 sugestii de seminee destinate spatiului exterior

Adina Meyers

Cum sa introduci modelul solzilor de peste in decorul casei tale

Adina Meyers