Amenajari Interioare

Decoratiunile din cupru si nuantele de portocaliu sunt vedetele acestui sezon

Incepand cu 15 septembrie 2015, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce in oferta sa colectia de toamna constand in produse reprezentative pentru acest sezon prin finisajele calde si prin culorile inspirate din natura.

In concordanta cu trendurile actuale, propunerile Chic Ville pentru aceasta toamna acopera fiecare coltisor al unei case in care se doreste o amenajare familiara si cat mai confortabila contrar temperaturilor de afara.

„Prin noua colectie ne adresam cu precadere clientului colectionar-curator, adica acel tip de persoana care isi doreste decorarea spatiului personal cu obiecte speciale, atent selectionate in functie de preferintele si pasiunile proprii, cu scopul de a reda un ambient personalizat care sa reflecte personalitatea proprietarului”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Astfel, noua colectie cuprinde o gama larga de produse, pornind de la cele pentru servirea mesei – o selectie ampla de decantoare, pahare de vin, vesela in culori tomnatice, fete de masa, runnere sau servetele cu motive sezoniere, pana la mici decoratiuni care sa completeze un decor specific de toamna: sfesnice, fete de perna, felinare si alte obiecte de decor care dau culoare oricarui colt din casa.

Din punct de vedere cromatic, in acest sezon se remarca nuantele de verde, mov si portocaliu, cel din urma fiind ideal pentru combinarea cu albastrul indigo, pentru a evidentia culoarea dovlecilor decorativi, sau cu nuantele de mov. Totodata, pentru inchegarea unui spatiu specific, specialistii Chic Ville recomanda accentele metalice cu finisaj cald, precum cuprul, un element reprezentativ pentru acest sezon.

In ceea ce priveste materialele textile, inul si canepa se mentin in tendinte si in sezonul rece, fiind potrivite pentru decorarea pernelor, a tesaturilor si covoarelor cu scopul de a oferi o senzatie ampla de caldura si confort in locuinta.

Din experienta anilor trecuti, reprezentantul Chic Ville mizeaza in acest sezon pe articolele dedicate servirii mesei. Din aceasta categorie, clientii pot alege dintr-o gama larga de vase din ceramica italiana lucrata manual, runnere cu modele de dovleci sau fete de masa din in si canepa.

„Noua colectie vizeaza in egala masura si un public mai tanar, pentru care am pregatit o colectie speciala de cesti, cani, ceainice sau cani termos, ideale pentru noaptea de Halloween. Motivul principal al acestora este bufnita, un simbol emblematic pentru aceasta sarbatoare”, a completat Marius Serbanescu.

Totodata, reprezentantul companiei recomanda clientilor piese versatile, care pot trece testul timpului si al trendurilor. Pentru cei ce isi doresc astfel de investitii, sugestia specialistilor Chic Ville este un set de vesela simpla, monocroma, dar si o fata de masa de calitate in culori calde, ce poate fi refolosita la diverse cine festive. Nu in ultimul rand, sfesnicele si tavile din cupru nu ar trebui sa lipseasca din cosul de cumparaturi, acestea fiind usor de intretinut in timp, dar si variante de cadouri pentru cei apropiati.

Potrivit reprezentantului companiei, colectia de toamna din acest an cuprinde produse atent selectionate in urma analizei trendurilor de design interior pentru acest sezon.

Aceasta va fi disponibila atat in magazinele fizice, cat si in shop-ul online www.chicville.ro, unde vizitatorii pot vedea imagini ambientale cu sugestii de utilizare a produselor.

 

 

Related posts

Despre decorul de interior cu Dimitri Dulhan

Adina Meyers

Interior cald si optimist, cu mici accente mediteraneene

Adina Meyers

Tendinte: moda decoratiunilor vine tot de la Paris

Adina Meyers