Home

Alege roșu și turcoaz pentru un interior dinamic

Despre roșu se știe că este o culoare plină de viață, energică și caldă. Turcoazul aduce aminte de vară și de mare și ne place, chiar dacă este o culoare rece.

Ți-am pregătit câteva interioare creative, unde vedete sunt roșul și turcoazul. Vei vedea cât de ușor este să integrezi aceste două culori în casa ta și cum poți să schimbi atmosfera cu câteva accente de culoare.

Roșu și tucoaz în dormitor

Peretele din spatele tăbliei patului, vopsit turcoaz poate fi fundalul perfect pentru câteva stickere decorative. În acest caz, s-a optat pentru copaci albi, care prin verticalitatea lor fac ca spațiul să se mărească vizual în sus. Accentele de roșu sunt cele care completează paleta cromatică. Așa cum poți vedea și din imagine, câteva păsări roșii și o pernă au fost de ajuns pentru ca interiorul să capete o notă de dinamism.

Roșu și turcoaz în bucătărie

O bucătărie plină de personalitate are nevoie de culori pe măsură. De ce să nu alegi roșu și turcoaz pentru bucătăria ta? Mobilierul din lemn poate fi ușor vopsit în acestea două culori, în cazul în care nu îl găsești ca atare pe piață. Dacă vrei să obții o atmosferă mai degrabă caldă, mizează pe o cantitate mai mare de roșu (în acest caz toate scaunele sunt roșii), iar dacă din contră, te gândești la o atmosferă mai rece, alege majoritatea mobilierului în turcoaz. 

Cu atât de multă culoare în jur, ar trebui să păstrezi restul amenajării cât mai simplă. Optează pentru pereți albi, si,pli, iar compoziția totală de culoare va fi perfectă.

Roșu și turcoaz în living

Un living colorat va atrage cu siguranță toate privirile. Secretul este să reușești să dozezi culorile astfel încât compoziția per total să fie una echilibrată. Ia ca exemplu imaginea de mai sus în care pata cea mai mare de culoare este reprezentată de covor și de perdele – cele două elemente se completează perfect. Canapeaua colorată doar cu o pată mică de roșu este accentul de culoare necesar în această cameră.

Foto: Pinterest

Related posts

Pardoseli speciale pentru bucătărie

Adina Meyers

Iată de ce ar trebui să alegeți cea mai bună perie rotativă pentru părul dumneavoastră

Adina Meyers

Secretul pentru case cu perspective unice catre natura

Adina Meyers