LifeStyle

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

Barbieritul este o activitate nelipsita din viata unui barbat dintotdeauna, iar acest lucru a dus ca, de-a lungul timpului, sa evolueze foarte mult modul in care reprezentantii sexului tare se rad. In ultima vreme, datorita usurintei in utilizare si a timpului scurt necesar barbieritului, au inceput sa fie din ce in ce mai cautate aparatele de ras electrice.

Producatorii nu ezita sa aduca mereu pe piata noi tehnologii care sa ii ajute pe barbati sa se barbiereasca fara a se mai irita sau taia (lucru care se intampla destul de des atunci cand folosim clasica lama de ras). Despre acestea vom discuta mai multe astazi, incercand sa iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi cel mai bun aparat de ras electric pentru tine.

Nu vom trece direct la sfaturi, ci o sa vorbim putin despre avantajele si dezavantajele pe care le au aparatele de ras electrice. Pe lista cu avantaje trecem faptul ca sunt foarte rapide, ajutandu-ne sa scapam de barba intr-un timp scurt, nu trebuie sa trecem de mai multe ori pestea aceeasi zona, nu avem nevoie de spuma, gel de ras sau sapun si este aproape inexistent riscul de iritatie a fetei sau de a ne taia.

Desigur, nu avem parte doar de avantaje, ci si de destul de multe dezavantaje. Cel mai notabil dezavantaj (putem spune chiar unul major pentru foarte multi barbati) este acela ca in urma folosirii unui aparat de ras electric pielea nu va fi la fel de neteda ca dupa ce ne barbierim cu un aparat de ras clasic. De asemenea, aceste aparate nu pot fi folosite in medii umede sau pe barba umeda, pot fi destul de galagioase, au nevoie de o atenta intretinere si curatare si… au un cost de achizitie mai mare.

In alegerea unui aparat de ras electric trebuie sa te uiti prima data la capul de barbierire, care poate fi cu sita sau cu discuri, fiecare aducand la pachet anumite avantaje si dezavantaje. Modelele cu cap cu sita reusesc sa taie destul de aproape de piele, fara insa a face compromisuri in ceea ce priveste protejarea sa. Acestea sunt cele mai recomandate barbatilor cu o piele a fetei sensibila. De cealalata parte, modelele cu cap cu discuri sunt potrivite pentru barbatii care prefera o barba mai mare, deoarece nu taie la fel de aproape de piele.

Numarul lamelor de taiere este si el important, lucru valabil si in ceea ce priveste materialul din care sunt construite acestea, respectiv cat de bine sunt ascutite. Mai putem avea in vedere si sursa de alimentare, existand modele care au nevoie sa fie mereu conectate la o sursa de curent si modele cu baterie reincarcabila (care ne ofera o libertate mult mai mare de miscare).

Related posts

Masa inteligenta pentru persoane dezordonate

Adina Meyers

Angelina Jolie şi Brad Pitt lansează o şampanie roz – VIDEO

Adina Meyers

Program In Culise 4-10 Octombrie

Adina Meyers