LifeStyle

EXPERIENTA BIFE-SIM 2013: conferinte, consultanta si programe speciale

Cea mai mare desfasurare de forte va avea loc in primele zile ale targului, cand organizatorii lanseaza provocarea Design is pure lust. Conferinta, care se va bucura de intrare libera in limita locurilor disponibile, va dezvalui cele mai noi creatii in domeniu. Mai mult, invitatii conferintei – designeri, profesori, studenti si reprezentanti ai mediului de afaceri – vor incerca sa afle cum poate fi corelata oferta educationala cu piata muncii, astfel incat barierele intampinate de tinerii absolventi ai specializarii Design sa fie inlaturate.

Tot la capitolul design, pentru vizitatorii care isi doresc sa consulte un specialist in amenajarea interioara, organizatorii au dezvoltat un program numit Designers say. Cei interesati pot afla de la specialisti cum trebuie sa arate articolul de mobilier care sa se incadreze perfect in ambientul de acasa sau chiar cum isi pot mobila locuinta in functie de personalitate.

In paralel cu activitatile destinate publicului larg, la BIFE-SIM 2013 se va desfasura Furniture Forum, marea intalnire a celor care activeaza in industria mobilei. Conferinta va supune spre dezbatere cele mai stringente probleme din domeniu.

Un alt program destinat publicului specialist va pune in lumina reflectoarelor tehnologii revolutionare, apartinand sectorului Echipamente. Innovation Tour ii va purta pe vizitatori intr-o incursiune in lumea celor mai performante sisteme de prelucrare a lemnului.

Competitia mult asteptata de studentii facultatilor de arte, dar si de cei ajunsi deja in categoria specialistilor este organizata si anul acesta de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania la BIFE-SIM 2013. Concursul National de Design de Mobilier este un act de concepere a produselor tinand cont de evolutiile si mutatiile din societate, de inovatiile epocii: materiale noi, tehnologii noi, procedee industriale noi. Concursul are doua etape, iar prima dintre ele, cea de Creatie si-a desemnat deja castigatorii. Cea de-a doua etapa, Produs realizat are ca termen final, 16 septembrie 2013, iar selectarea si premierea vor avea loc in cadrul BIFE-SIM 2013.

BIFE-SIM 2013 este organizat de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo. Pentru mai multe detalii, accesati www.bife-sim.ro  

 

 

 

Articole similare

S-a lansat lanterna indestructibila VARTA

Adina Meyers

Un motor multifuncțional destinat grădinarilor a fost lansat pe piață de producătorul german STIHL

Adina Meyers

Festivalul “Namaste India” se va desfășura la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”. Iată programul pentru fiecare zi

Adina Meyers