Amenajat de către designerul Maria Dulhan după principii şi tehnici ce au avut ca scop mărirea spaţiilor din punct de vedere vizual, apartamentul din imagini este o dovadă a faptului că o locuinţă confortabilă nu este sinonimă cu una mare.

Situat în cartierul Floreasca, într-un bloc vechi din anii ‘60, acest apartament cu două camere a fost achiziţionat în 2015 de un cuplu de români stabiliţi în Franţa. În vederea revenirii în ţară, ei îşi investesc veniturile în România, aşa cum au făcut şi cu acest imobil, pe care l-au cumpărat cu scopul de a-l închiria.

Deoarece timpul alocat renovării era foarte scurt, proprietarii au apelat la o mai veche cunoştinţă a lor, designerul Maria Dulhan, despre care ştiau că poate finaliza o amenajare rapid şi cu rezultate extraordinare.

Constrânşi de suprafaţa de numai 39 de metri pătraţi a interiorului, i-au cerut designerului un decor cozy, care să dea senzaţia de mai mult spaţiu. În aceste condiţii, Maria Dulhan a recurs la diverse trucuri şi tehnici care să mărească vizual suprafaţa.

Aflaţi care sunt tehnicile folosite de designer pentru a obţine senzaţia de mai mult spaţiu, citind continuarea articolului în paginile revistei Casa Mea decembrie-ianuarie.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Cum sa iti supraveghezi bebelusul cu un baby monitor

Adina Meyers

Semne că ar trebui să vă înlocuiți mobila

Adina Meyers

2 reguli pentru a vă da seama unde să puneți umidificatorul

Adina Meyers