LifeStyle

IRIS concerteaza pe 8 februarie in Club Quantic!

IRIS incepe anul in forta: prima aparitie din 2019 a trupei are loc in club Quantic pe 8 Februarie! Evenimentul este unul conceptual, in care pe parcursul a mai bine de o ora si jumatate, publicul se va bucura de muzica, energie si emotie. Trupa isi doreste sa implice fanii in definirea playlist-ului serii, astfel ca acestora le revine oportunitatea de a selecta ceea ce vor sa auda live. Propunerile fanilor sunt asteptate, in mesaj privat, pe pagina de facebook a trupei https://www.facebook.com/trupairis/.

Cei prezenti in seara de 8 februarie in clubul Quantic vor asculta piesele care se bucura de cea mai mare popularitate, atat de pe noul album cat din randul refrenelor deja consacrate.

Concertul se va derula sub motto-ul „Lumea toata e un circ”, titlu inspirat de albumul cu acelasi nume, lansat in octombrie 2018. Aceasta noua productie este o reinventare a trupei si ofera un nou suflu muzical ce se imbina perfect cu acordurile clasice marca IRIS, inspirand si cucerind noua generatie a publicului rock dar si sustinatori de-o viata ai formatiei. Albumul include 14 piese noi înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Videoclipurile primelor trei single-uri pot fi urmarite mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=vTipUrxwlB8

 

Pentru concertul din 8 februarie trupa TRANSILVANIA va avea statutul de invitat special si va intregi aceasta seara de rock autentic.

 

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro si ambilet.ro. Pret bilet: 40 lei Presale (pana joi 7 februarie) si 50 lei in ziua concertului. Accesul se face incepand cu ora 20.00.

IRIS sunt:
Costi Sandu – voce
Nelu Dumitrescu – tobe(membru fondator)
Andrei Balasa – chitara solo
George Costinescu – chitara bass

Relu Marin – clape

Invitati speciali: Trupa TRANSILVANIA din Bucuresti sunt: Marius Neumann – Voce, Daniel Himpa – Chitara, Ovidiu Turcu – Bass, Daniel Bucatariu – Tobe, Octavian Radoi – clape

 

Related posts

Folosești ulei de cocos la plajă?

Adina Meyers

Preturile mici de la Brico Depot dau tonul proiectelor mari

Adina Meyers

Tefal Ingenio – pentru bunătăți savuroase la mesele festive

Adina Meyers