LifeStyle

A’ Design Award and Competition 2013 – deschis inscrierilor pana pe 30 septembrie

Arhitectii si designerii din toate domeniile de creatie isi pot inscrie lucrarile originale pe http://www.premiulpentrudesign.com//#register. Pe langa prestigiosul trofeu A’ design, castigatorii beneficiaza gratuit de o expozitia fizica si virtuala a proiectelor, includerea in anuarul competitiei – oferit gratuit reprezentantilor de presa acreditati si companiilor de profil, precum si de o ampla campanie de PR si de servicii de consultanta si mediere in design.

A’ Design Award and Competition  este un concurs anual de design care premiaza cei mai buni designeri, arhitecti si companii de design de pretutindeni pentru a le oferi publicitate, faima si recunoastere. Distinctiile sunt acordate intr-o gama larga de categorii variind de la design industrial la arhitectura. In fiecare an, proiecte care se concentreaza pe inovatie, tehnologie, design si creativitate sunt evaluate de catre un juriu de 50 de persoane format din cadre universitare, specialisti si reprezentanti ai mass media.

Jurizarea preliminara gratuita

Toate proiectele inregistrate pe site vor fi evaluate gratuit de catre A’ Design Award & Competition si vor fi notate cu puncte intre 0 (slab) si 10 (foarte bun). Procesul de evaluare preliminara dureaza maxim 72 de ore.

Unul din membrii juriului preliminar va verifica proiectele si va propune solutii de imbunatatire a prezentarii. Proiectul va fi aprobat sau respins, iar daca este aprobat,  creatorul acestuia trebuie sa respecte modificarile solicitate inainte de nominalizarea proiectului.

Castigatorii vor fi anuntati pe 14 aprilie 2014. A’ Award & Competition organizeaza o noapte unica de gala si o ceremonie de premiere in apropierea Como Lake din Italia pentru designerii castigatori.

99 de categorii pentru inscrierea si premierea proiectelor

Printre cele mai populare categorii, cu cei mai multi participanti, prin urmare cel mai greu de castigat, se numara:

  1. Arhitectura, constructii si proiectare de structura
  2. Mobilier si obiecte decorative
  3. Spatiul interior si expozitii
  4. Grafica si design vizual
  5. Ambalaj
  6. Dispozitive digitale si electronice
  7. Produse de iluminat
  8. Bijuterii, ochelari si ceasuri
  9. Jocuri si jucarii
  10. Mobilier de baie si obiecte sanitare
  11. Materiale de constructii, elemente de constructie, structuri si sisteme
  12. Instrumente stiintifice, medicale si aparate de cercetare/proiectare
  13. Autovehicule
  14. Interfata si interactiune

Pentru a vedea lista completa a categoriilor, vizitati http://www.whatisadesignaward.com/categories.html#designawards

Pentru a vedea si publica imagini ale proiectelor castigatoare ale editiilor anterioare la diverse categorii, vizitati http://awardeddesigns.com/

A’ Design – marca a excelentei si a succesului

Titlul de castigator al unui premiu A’ Design este o marca a excelentei in design, recunoscuta la nivel international, care atrage atentia profesionistilor din domeniile conexe.

Obiectivul principal al A’ Design Award and Competition este de a promova lucrarile si activitatea participantilor premiati – arhitecti, designeri, ingineri si companii – prin campanii personalizate de publicitate si prin conectarea acestora cu jucatorii-cheie ai industriei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea ideilor inovatoare si exceptionale, indiferent de stadiul acestora (prototip sau finalizat).

A’ Design Award and Competition isi doreste sa canalizeze atentia presei, a criticilor din domeniul designului, distribuitorilor si a cumparatorilor catre castigatorii premiilor.

Related posts

Artmark in 2011 marcheaza un nou an de crestere

Adina Meyers

Soluții pentru un lifestyle sănătos

Adina Meyers

Poți avea o casă curată și fără să folosești substanțe chimice

Adina Meyers