LifeStyle

Toamna asta, pluteati cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

In perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/preț de pe piața româneasca*, deruleaza  special pentru tine campania “0% grasime, 100% stil” prin care pot câatiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

Pentru a câatiga pantofii mult dorit, incepe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros ai care te ajuta sa it menti silueta, 0% grasime. Iaurturile Activia Light contn fructe delicioase ai sunt uşor de integrat intr-o alimentaţie sanatoasa, fiind ideale pentru a fi consumate in orice moment al zilei, oriunde te afli.

Astfel, incearca una dintre variantele Activia Light: Activia capauni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de baut zmeura de 250g sau Activia light de baut ananas ai mandarine de 250g ai pregateate-te sa pluteati deasupra tuturor!

Intra pe aplicata „0% grasime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-t perechea de pantofi preferata ai inscrie codul unic de pe oricare Activia Light. Pot câatiga zilnic, prin tragere la sort, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse in aplicate, mai multe aanse de a câatiga pantofii pe care orice femeie ai-i doreate.

Mai multe detalii despre promote “0% grasime, 100% stil” gaseati pe pagina de Facebook Activia.

Când te simt bine in interior, pluteati deasupra tuturor!

 

 

 

 

Related posts

CENTENARUL FILMULUI ROMÂNESC AJUNGE LA BÂRLAD cu filmul „RESTUL E TĂCERE”

Adina Meyers

Primul spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Adina Meyers

Mai cu multă operetă și musical

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe