LifeStyle

Toamna asta, pluteati cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

In perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/preț de pe piața româneasca*, deruleaza  special pentru tine campania “0% grasime, 100% stil” prin care pot câatiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

Pentru a câatiga pantofii mult dorit, incepe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros ai care te ajuta sa it menti silueta, 0% grasime. Iaurturile Activia Light contn fructe delicioase ai sunt uşor de integrat intr-o alimentaţie sanatoasa, fiind ideale pentru a fi consumate in orice moment al zilei, oriunde te afli.

Astfel, incearca una dintre variantele Activia Light: Activia capauni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de baut zmeura de 250g sau Activia light de baut ananas ai mandarine de 250g ai pregateate-te sa pluteati deasupra tuturor!

Intra pe aplicata „0% grasime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-t perechea de pantofi preferata ai inscrie codul unic de pe oricare Activia Light. Pot câatiga zilnic, prin tragere la sort, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse in aplicate, mai multe aanse de a câatiga pantofii pe care orice femeie ai-i doreate.

Mai multe detalii despre promote “0% grasime, 100% stil” gaseati pe pagina de Facebook Activia.

Când te simt bine in interior, pluteati deasupra tuturor!

 

 

 

 

Related posts

Wienerberger a început să producă în fabrica de la Buzău după numai o lună de la achiziție

Adina Meyers

(P) Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

Adina Meyers

DESENE PE FIER – DRAWINGS ON IRON

Adina Meyers