LifeStyle

Festivalul „Femei pe Matasari” isi deschide portile in weekend!

In acest ultim weekend din septembrie sarbatorim excelenta definita de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, sotii. Femei care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele si verbele „a fi”, „a deveni”, „a reusi”.

Pentru ele organizam festivalul urban Femei pe Matasari, pe ele le aplaudam timp de trei zile cu invitati de seama.

Pe parcursul celor trei zile Home Matasari se va redefini ca spatiu deschis artistilor plastici si va lansa un dialog intre arta si public prin proiectul WoMANYn COLOURS. Artisti vizuali emergenti vor aborda subiectul feminitatii prin pictura, sculptura cat si prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Mai jos cateva nume si o parte din programul festivalului. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Femeipematasari sau www.femeipematasari.ro

FB event: https://www.facebook.com/events/579120262147436/

PRIVESTE-te – fashion show Wilhelmina Arz cu sustinerea Cristinei Batlan, Madalinei Lazar Mocanu si a lui Laurent Tourette pe muzica live a celor de la  Les Elephants Bizzarres. Seara se va incheia cu Dj Sasha@Home Matasari (vineri 27 septembrie)

Marina Voica și Silvia Dumitrescu ne vor onora cu excelenta lor in muzica.

Plimbati-va pe Matasari sambata si duminica si veti avea surpriza sa va intalniti cu prietenii nostri de la OCS, MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers, We Singing Colors, Pimp, Moebius, Violent Monkey, Emanuel Mirea, Muse Quartet si multi altii.

Pentru informatii suplimentare:

Iulian Vacarean, Organizator

0723.274.436

iulian@beneva.ro

 

Related posts

Vacante pline de zambete prin TUI Travel Center

Adina Meyers

10 cabane de iarna americane

Adina Meyers

Fir Italia #ArchitectDay in Showroom-ul principal Delta Studio

Adina Meyers