Solutii Constructive

5 solutii moderne pentru cladirile cu acoperis terasa

Pentru a obtine o organizare functionala optima in cazul cladirilor cu acoperis terasa, compartimetarea trebuie facuta astfel incat comunicarea vizuala sa se faca prin intermediul unor suprafete vitrate generoase. In situatiile in care acestea lipsesc iar incaperile interioare sunt intunecate si mai putin prietenoase, solutia moderna si inovativa pentru astfel de proiecte este oferita de ferestrele pentru acoperis terasa.

Acestea sunt special create pentru a deservi diverse functionalitati: nevoia de mai multa lumina naturala, ventilarea, iesirea pe acoperis sau evacuarea fumului, toate la fel de importante.

De exemplu, ferestrele VELUX pentru acoperis terasa sunt solutii moderne si trainice pentru toate functionalitatile enumerate. Toate modelele beneficiaza de geam care ofera protectie suplimentara impotriva decolorarii premature a mobilierului si sunt recomandate in special locuintelor care au specificatii stricte pentru izolare termica crescuta. Geamul este protejat de o cupola acrilica foarte rezistenta care poate suporta o presiune de pana la 250kg/m2 distribuita an mod egal pe suprafata acesteia.

Destinate teraselor circulabile sau necirculabile, ferestrele fixe si electrice sunt cele care aduc lumina in inima casei, suplimentand cantitatea de lumina naturala din interior in situatiile in care ferestrele de fatada nu ilumineaza suficient. Mai mult, modelul electric asigura ventilatia naturala prin efectul de cos de fum deoarece se deschide pana la 15 cm in exterior, lasand aerul sa patrunda prin acoperis si se acţioneaza cu o telecomanda inteligenta care funcţioneaza pe frecvente radio. Pe langa setari şi programe personalizate, modelul electric are senzor de ploaie care asigura inchiderea automata la caderea primilor stropi.

Fereastra pentru evacuarea fumului si iesirea pe acoperisul terasa oferite tot de producatorul VELUX completeaza gama de produse viabile pentru acest gen de cladiri. Modelele sunt disponibile prin distributorii autorizati din tara si beneficiaza de 10 ani garantie.

In concluzie, in momentul alegerii proiectului unei case cu acoperis terasa, luati cele mai bune decizii cu privire la amplasarea, numarul si tipul ferestrelor, intrucat vor influenta in mod direct confortul dvs., cantitatea de lumina, vederea spre exterior, ventilatia naturala si implicit sanatatea dvs.

Detalii pe www.velux.ro

Related posts

De ce sa alegi unu semineu electric?

Adina Meyers

Ce aparate de sudură să alegi pentru afacerea ta?

Adina Meyers

GEZE lansează noul sistem de acționare Slimchain 230 V pentru o ventilare completă

Adina Meyers