Solutii Constructive

5 sfaturi pentru încălzirea garajelor, subsolurilor, mansardelor și alte spații utilitare

A fost o iarnă lungă și rece și, din păcate, nu s-a terminat încă.

Spațiile utilitare au la rândul lor nevoie de o sursă de călură. Pentru ca atunci când ne desfășurăm activitățile să nu înghețăm de frig. Aceste zone lipsesc adesea de izolație. Precum și de sisteme de încălzire și răcire, deci nu sunt confortabile pentru transportul lung. Dar există pași pe care îi puteți lua pentru a face aceste zone mai ospitaliere.

Păstrați ușile de garaj închise și eliminați orificiile de intrare.

Bineînțeles, acest lucru vă va menține garajul mai cald. Dar vă va ajuta și în cazul oricăror camere învecinate, care pot include încăperi de spălătorie / utilitare, subsoluri și mansarde.

Asigurați-vă că ușa garajului este închisă în permanență pentru a menține căldura maximă.

Dincolo de aceasta, maturarea ușilor de zapada la orice intrare și ieșre poate ajuta la prevenirea aerului rece. Perdelele grele de pe orice fereastră vor ajuta, de asemenea, la izolare.

Cereti ajutorul unui profesionist pentru a instala izolație suflată în mansardă.

Pentru a crește nivelul de izolație la mansardă, care este o soluție excelentă pe termen lung, izolația este suflată prin intermediul unei mașini operate de un contractor de izolare.

Deși proiectul poate fi mai scump, în funcție de adâncimea de izolație necesară și de suprafața pătrată, acesta va dura mai mult decât soluțiile pe termen scurt. Rezultatul final este „mai puțin transfer de căldură și, în cele din urmă, economii mai mari de costuri”.

Rețineți: această soluție ajută, de asemenea, la păstrarea aerului rece în interiorul verii, când mansardele pot fierbe fierbinți.

 

Dacă există orificii de ventilare, asigurați-vă că nu sunt blocate.

Deși este puțin probabil să aveți încălzire în spațiile de garaj, este posibil să existe guri de aerisire în subsol, spălătorie, spațiu utilitar sau mansardă blocate sau închise. Asigurați-vă că acestea sunt deschise și neobstrucționate pentru a profita din plin de căldura care circulă deja în casa dvs.

Ferestre cu geam dublu fals.

Aceasta este o soluție excelentă pentru părțile casei dvs., cum ar fi subsolul, garajul sau mansarda, deoarece nu este frumos – dar este extrem de eficient.

Este recomandată adăugarea unei folii de izolare a ferestrelor, care este folie termocontractabilă aplicată pe cadrul interior și atașată cu bandă dublă. Ajută la crearea unei bariere suplimentare între exterior și interior, care ajută la menținerea aerului cald și a aerului rece afară.

Adăugați covoare și alte materiale textile.

Este greu să te simți cald și confortabil atunci când pui piciorul pe o podea de ciment rece. Covoarele de zonă fac un drum lung pentru a face spațiile neterminate să se simtă confortabile; puteți, de asemenea, să depășiți mila suplimentară și să atârnați covoare sau tapiserii pe pereți pentru a maximiza izolația.

Related posts

Pozitionarea corecta a ferestrelor de mansarda in functie de punctele cardinale

Adina Meyers

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece

Adina Meyers

Cum montam acoperisul din tigla ceramica?

Adina Meyers