Amenajari Interioare

Unicspot – de 20 de ani îți dă tot atât de multe motive să îți decorezi casa cu ei

Decorarea casei, în special una pe care ați construit-o cu drag de la zero, devine un proces care presupune la fel de multă răbdare și atenție la detalii.

Veți locui mult timp de acum în colo înăuntru. De aceea mobilierul ce vă-nconjoară trebuie să fie unul de bun gust, timeless. Iar obiectele decorative să fie accente care să-i uluiască pe toți când vin la inaugurarea și implicit prima petrecere a casei.

Poate că 2020 n-a fost cel mai fantastic an. Însă în cel actual și Unicspot sărbătorește, oferindu-vă timp de 20 de zile, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de business în domeniul decorațiunilor pentru casă. Oportunitatea să vă accesorizați locuința cu cel puțin la fel de multe obiecte interesante.

 

Home is not a place, it’s a feeling

 

Casa și căminul sunt două lucruri diferite. O casă care nu exprimă nimic când îi treci pragul. O casă fără pic de personalitate sau în care să se observe amprenta personală a celor ce-și petrec viața acolo, e o casă fără suflet. Devine cămin abia când fiecare, de la mic la mare, își pun la treabă imaginația și creativitatea. Decorând fiecare încăpere, pentru ca locuința să prindă viață.

 

În perioada 23.02-14.03, aveți șansa de a achiziționa exact acele produse care vă lipseau pentru a completa atmosfera casei. La prețuri la fel de festive. Găsiți reduceri la zeci de articole, pentru ca locuința voastră să fie pusă la punct când vin invitații să sărbătorească alături de voi ciocnind un pahar de șampanie.

 

Pereții nu spun mare lucru, însă obiectele da

 

Odată ce invitații pleacă, rămâneți cu cei dragi. Desigur că acasă vă simțiți când sunteți cu persoanele iubite, oriunde. Ei sunt cei care vă inspiră acest frumos sentiment, indiferent unde vă aflați. Dar când petreceți timpul în casă, trebuie să aveți toată comoditatea de care aveți nevoie și să nu vă lipsească nimic.

Iar fiindcă primul lucru care vă întâmpină când intrați în casă este holul, portalul către sufletul celorlalte încăperi. Acesta trebuie să arate la fel de bine din punct de vedere al design-ului. Printre articolele reduse, regăsiți pantofare și cuiere, perfecte atât pentru cei ce au preferat stilul mai modern la proiectarea casei cât și pentru cei ce au mers pe cel tradițional.

 

Fiecare covor, fiecare ramă cu pozele celor dragi, fiecare pernă decorativă și tablou, fiecare spune o poveste, atât despre voi. Cât și despre personalitatea voastră.

Institutul Panetone a declarat că galbenul este una dintre culorile favorite al acestui an. Deci de ce să nu optați pentru niște scaune de living în această nuanță. pentru masa unde veți crea atât de multe amintiri plăcute. Dar și unde veți savura atât de multe mâncăruri delicioase alături de cei dragi?

Cu siguranță această culoare a scaunelor va face orice living să iasă din tipare. Le regăsiți tot printre produsele reduse pe Unic Spot.

Indiferent cum vă decideți să decorați, Unic Spot vă este alături de 20 de ani. Timp în care multe case au devenit mai mult de atât, au devenit cămine.

Related posts

Microcimentul Topcret, un finisaj premium ce oferă multiple avantaje practice și estetice

Adina Meyers

Vila superba in Bucuresti

Adina Meyers

5 moduri in care persoanele introvertite isi pot amenaja casa

Adina Meyers