LifeStyle

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna martie

Luna martie aduce pe Netflix titluri originale și licențiate noi, ce te așteaptă cu povești pline de acțiune, umor și adrenalină.

Pregătește-te de Sky Rojo, cea mai nouă producție originală Netflix, venită de la creatorii La Casa de Papel, ce pune accent pe dinamism și pericol. Moxie, o poveste despre liceu, tupeu și revoluții, în regia lui Amy Poehler. Waffles + Mochi, o invitație pentru a încuraja copiii să se conecteze la culturi din întreaga lume, prezentată de Michelle Obama.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu:

Yes Day, Brave New World, The Irregulars, The One, Sentinelle, Bombay Rose, Coven of Sisters, Caught by a Wave, Biggie: I Got a Story to Tell, Last Chance U: Basketball, Seaspiracy, City of Ghosts, Sleepy Hallow, The Shawshank Redemtion, 5 minute și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

 

Iată premierele Netflix pentru luna martie 2021

1 MARTIE 2021

Brave New World – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

 

1 MARTIE 2021

Biggie: I Got a Story to Tell –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Biggie: I Got a Story to Tell

Acest documentar cuprinde imagini și interviuri detaliate, fiind un omagiu adus vieții lui The Notorious B.I.G. și transformării sale din escroc în rege al rapului.

 

 

2 MARTIE 2021

Word Party: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bucuria cuvintelor: Sezonul 5

Hai la distracție cu animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly, care învață prin cântec și dans cuvinte noi și lecții de viață în limbile engleză și mandarină!

 

3 MARTIE 2021

Moxie – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tupeu

Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă, care demască sexismul din școala ei.

 

3 MARTIE 2021

Murder Among the Mormons –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Crimă printre mormoni

Un extraordinar caz real de crimă, în care escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală și zdruncină din temelii o religie răspândită la nivel global.

 

4 MARTIE 2021

Pacific Rim: The Black –  ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Pacific Rim: Tărâmul nimănui

În timp ce monștrii Kaiju devastează Australia, doi frați își caută părinții pilotând un Jaeger și dau peste noi creaturi, personaje dubioase și aliați de conjunctură.

 

5 MARTIE 2021

City of Ghosts – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Orășelul fantomelor

Fă cunoștință cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor îi poartă prin Los Angeles, unde intervievează fantome, rezolvă probleme și învață despre istoria orașului.

 

5 MARTIE 2021

Nevenka: Breaking the Silence –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Nevenka: O femeie rupe tăcerea

Acest serial documentar detaliază celebrul proces din 2001 din Spania, în care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hărțuire sexuală.

 

5 MARTIE 2021

Sentinelle – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În umbra santinelei

Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.

Citește mai multe pe romanialibera.ro

Related posts

Au început înscrierile la Bienala Timișoreană de Arhitectură – Beta 2020

Adina Meyers

Rowenta Clean & Steam – eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate

Adina Meyers

De Vinerea Neagra la RURIS “Black Friday” tine o saptamana!

Adina Meyers