Amenajare bucatarie Practic

Noua bucatarie a Christinei Applegate

Daca ati trecut vreodata prin renovara unei bucatarii stiti foarte bine cat de haotic este procesul. Exact din acest motiv a amanat si actrita Christina Applegate sa-si renoveze bucataria ei din 1985.

Foto: Laurel & Wolf

Apoi i s-a inundat casa si daca tot urma sa inlocuiasca podelele cu totul, s-a gandit ca ar putea sa aduca imbunatatiri si decorului din bucatarie.

Spre deosebire de majoritatea dintre noi, care nici macar nu ne gandim sa apelam la un designer cand ne apucam de un proiect domestic, actrita din “Familia Bundy” a lucrat cu decoratoarea Jessica Today, pe care a gasit-o pe Laurel & Wolf, o platforma unde se intalnesc cei care au nevoie de consiliere in materie de design interior cu specilaistii din domeniu.

Jessica a ajutat-o pe Christina sa creeze o bucatarie care sa raspunda nevoilor familiei – compusa din sotul Martyn LeNoble si fiica in varsta de 4 ani, Sadie.

Dupa renovare, spatiul a fost impartit intr-o zona de dining, o zona de gatit foarte aerisita si o zona de depozitare.

“E mult mai dragut si mai confortabil acum”, spune Christina, citata de popsugar.com. “Timp de 20 de ani, aceasta bucatarie a fost locul din care voiam sa ies cat mai repede. Acum s-a transformat intr-un spatiu in care ne place sa petrecem timpul.”

Iata cum arata bucataria actritei inainte de renovare:

 

Related posts

Noi reguli la redeschiderea piscinelor. De ce nu ne putem infecta cu COVID-19 din apă

Adina Meyers

Tavane casetate: cele mai importante beneficii

Adina Meyers

Idei de amenajare a dormitorului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe