LifeStyle

5 evenimente de incercat in acest weekend

Ne plac zilele in care putem sa ne trezim tarziu si sa ne bucuram de micul dejun mai spre pranz, zilele in care tot ce avem de facut este sa ne sunam prietenii pentru a ne intalni la un spectacol, un concert sau o petrecere. Este vorba despre weekend, iar noi avem deja recomandari pentru cei care nu au planuri sau nu se duc la un party de Halloween pus la cale de un prieten.

Vineri, chiar de Halloween, avem mega party la Palatul Camerei de Comert, in Centrul Vechi. Cea mai lonegeviva petrecere costumata din Bucuresti, End of The World Party, a ajuns la editia cu numarul sapte si ne invita sa ne pregatim costumele si sa petrecem alaturi de duo-ul olandez Detroit Swindle si o serie de artisti autohtoni: Golan, Victor Stancov, Kosta, Fouchat, AltOm, Bask si Giuser.

Tot vineri, la Eden vine Barnt, un artist german de la labelul lui Matyas Aguayo, Cómeme, care s-a bucurat de multa popularitate in scena bucuesteana in ultimul timp.

Si tot vineri, castigatorul Ursului de Argint pentru cel mai bun scenariu si al Premiului Juriului Ecumenic din cadrul Festivalului International de la Berlin 2014, “Patimile Mariei / Stations of the Cross / Kreuzweg” in regia lui Dietrich Brüggemann, are avanpremiera in cadrul Zilelor Filmului German, organizate de Goethe-Institut la Bucuresti.

Sambata avem o super expozitie la LOKAL. Este vorba despre "HENNA", o expozitie ce ne ofera o altfel de perspectiva asupra artei corporale cu henna. Multe imagini faine, tatuaje la fel de faine, iar la vernisajul de sambata vor veni si cei care s-au lasat fotografiati si au experimentat acest tip de arta.

Duminica locul de intalnire este la Arenele Romane. The Fresh il aduce in premiera in Romania pe Chet Faker. Artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, va concerta pe 2 noiembrie la Arenele Romane intr-un show live sustinut de un sonor electronic.

Am ratat ceva? Sa aveti un weekend plin si frumos, cu multe costume faine!

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro

Related posts

Sunday Brunch – relaxare pentru parinti, distractie pentru copii

Adina Meyers

Când viaţa îţi oferă lămâi, tu alege… Kiwi Finance

Adina Meyers

Ne ajuti sa facem o fapta buna?

Adina Meyers