LifeStyle

Gealan lanseaza fereastra FUTURA pentru case pasive

Gealan, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre si usi, lanseaza pe piata locala FUTURA®, un nou sistem pentru case pasive cu o valoare de izolare termica unica pe piata, de 0,89 W/m²K pentru profile colorate.

Fereastra viitorului Futura integreaza toate tehnologiile si inovatiile STV, IKD, Acrylcolor, pentru crearea unui profil care sa raspunda consumatorilor cu exigente ridicate de performanta tehnica si estetica. Acest produs poate fi utilizat atat la renovari cat si la constructii noi.

”Lansarea ferestrei Futura si pe piata locala este un pas firesc in contextul prezentarii acestui produs la cel mai important targ de ferestre – Fensterbau/ Frontale 2014 din Germania. Dezvoltarea ferestrei viitorului nu este o intamplare, ci rezultatul investitiilor in tehnologii care au permis dezvoltarea unui produs cu valori exceptionale de izolare termica, unice pe piata. Ne asteptam ca Futura sa devina un produs apreciat si recomandat de arhitecti, prilej cu care dezvoltam in premiera si un software de proiectare a tamplariei care sa ii ajute in alegerea profilelor potrivite, a culorilor, a elementelor de inchidere, a accesoriilor folosite, a calcularii coeficientului de izolare termica etc”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

Gealan Futura  reprezinta o combinatie intre cea mai moderna tehnologie de sistem impreuna cu IKD si STV care ofera o valoare Uf unica pe piata, de 0,89 W/m²K. In plus, adancimea mare de constructie de 82,5 mm, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale izolarii termice uimitoare. Astfel, Gealan FUTURA este recomandat pentru executia ansamblurilor de tamplarie destinate instalarii la casele pasive, care fac posibila mentinerea, atat iarna cat si vara, a unei temperaturi constante fara folosirea unui sistem obisnuit de incalzire sau de climatizare.

Estetica nu este neglijata, datorita unui design inovator si prin utilizarea sistemului IKD® in profilul de toc. Orientarea spre design si dorinta de a oferi o nota de exclusivitate esteticului a condus la placarea ferestrelor din PVC cu capace de aluminiu colorat, avand totodata si numeroase oportunitati in personalizarea culorii.

Suprafata exterioara realizabila prin tehnologia acrylcolor ofera rezistenta la zgarieturi, intemperii, protejarea impotriva radiatiilor solare, decolorare, fiind usor de curatat si reciclabile, factori care au convins proiectantii sa le foloseasca.

Suplimentar, prin utilizarea STV® in combinatie cu armaturile standard, se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de pana la 2,4 m, se asigura o protectie antiefractie ridicata, se reduce greutatea ferestrei si efortul de ajustare. Impreuna cu izolarea intensiva integrata IKD, se imbunatateste izolarea termica si fonica pana la standarde de casa pasiva, optimizand pretul si prelucrarea.

 

 

 

 

Related posts

Casual & more: accesorii pentru buna dispozitie

Adina Meyers

Care este cea mai bună casă?

Adina Meyers

STIHL aduce in Romania tehnologia cu acumulator pentru foarfecile de gradina

Adina Meyers