Balcon si terasa

4 idei pentru a-ți îmbunătăți aspectul terasei în această vară

În prezent poți vedea pe Internet o mare varietate de proiecte de terase, în diferite stiluri, ale celor mai buni designeri în acest domeniu. Acestea sunt realizate pentru vile, case, acoperișuri, balcoane, piscine, etc.

Dacă ești dispus să faci o investiție inteligentă, pentru a obține o terasă de vis, îți sugerăm să optezi pentru instalarea unei pergole retractabile de la Sun Leader. Care se regăsesc în tendințele modei din acest an.

Specialiștii de la Sun Leader recomandă 4 idei excelente pentru a îmbunătăți aspectul terasei și anume:

  1. Pergolă cu acoperiș retractabil pentru terasă

Această opțiune modernă și totuși clasică (dacă o comparăm cu pergola bioclimatică), este în trend în anul 2021. Se potrivește de minune și oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa, patronilor de baruri și restaurante, dar și clienților rezidențiali, privați.

Persoanele care doresc un spațiu confortabil, de relaxare, acasă, au nevoie de astfel de acoperișuri retractabile terase, cu membrană PVC. Care protejează zona creată de factorii meteorologici nefavorabili – ploaie, vânt, soare arzător, lapoviță sau zăpadă.

Cu ajutorul pergolei aspectul terasei sau al verandei se poate îmbunătăți considerabil. Mai ales că aceasta poate fi realizată într-o gamă variată de texturi și culori. Prin urmare, în acest caz, terasa va arăta grozav!  Pergola va asigura mai multă umbră, iar mediul va fi foarte confortabil pentru relaxare și petrecerea timpul liber.

  1. Pergolă bioclimatică pentru terasă

În cadrul ofertei Sun Leader intră și astfel de modele de pergole, care sunt 100% impermeabile și foarte rezistente la condiții nefavorabile de mediu. Mai ales iarna, când ninge. Acestea au lamele rotative din aluminiu foarte rezistente la zăpadă și pot avea și închideri din sticlă sau zipscreen.

Pergola bioclimatică poate susține și 200 kg/mp zăpadă. Dacă are și sistem de iluminare LED, atunci atmosfera creată este și mai frumoasă.

  1. Pergolă cu formă curbată a căpriorilor acoperișului retractabil

Aspectul terasei poate fi îmbunătățit și cu o pergolă cu formă curbată a acoperișului retractabil. Care poate proteja spațiul creat și de factorii de mediu (ploaie, radiații UV). Dar și de ochii curioși ai persoanelor indiscrete. Planificarea unei pergole se face cu atenție! Ținând cont de toate avantajele oferite de fiecare sistem în parte.

Prin efectul de profunzime creat și materialele din aluminiu de calitate. Astfel de pergole sunt apreciate mai ales de cei care locuiesc în zonele montane. Ele au un design elegant și pot avea și sisteme de umbrire tip Zip, sistem de închidere cu sticlă tip Panorama, ori sistem Decking.

  1. Pergolă cu închideri din sticlă

Prin acest sistem de acoperire se evită curenții de aer, vântul și astfel terasa va avea o protecție bună împotriva factorilor meteorologici nefavorabili.

Pergola retractabilă cu închideri din sticlă poate crea un spațiu deosebit pe terasă. În care se pot adăuga elemente de decor, cum ar fi

  • scaune,
  • masă,
  • o canapea,
  • perne,
  • rafturi pentru ghivecele cu flori, etc.

În acest fel, se obține o terasă elegantă în care se poate servi masa, sau se poate sta cu rudele la o cafea.

Astfel de pergole sunt o alegere optimă și pentru îmbunătățirea aspectului teraselor comerciale, mai ales că acest lucru poate atrage clienții să petreacă momente plăcute și să servească băuturi și alimente într-un cadru specific, de restaurant.

Pergolele sunt potrivite și pentru amenajarea unor spații frumoase destinate organizării unor evenimente în aer liber. Există și posibilitatea de a opta pentru sisteme de două pergole care se pot îmbina perfect, fiind 100% impermeabile. Membrana retractabilă se retrage pe mijlocul pergolei ce are suprafața mai mare și astfel se creează un mediu deosebit și apreciat pentru evenimentele din ziua de azi.

Oamenii de afaceri au de unde alege modelul potrivit, deoarece diversitatea de pergole cu acoperiș retractabil este mare. Ele au dimensiuni diferite, culori și texturi variate, iar unele sunt prevăzute cu accesorii inovatoare care le fac să fie perfecte amenajării unor spații exterioare.

Related posts

Look natural, cu accente sclipitoare intr-o baie de serviciu

Adina Meyers

Sugestie de culoare pentru bucătărie: verde viu

Adina Meyers

Sfaturi pentru amenajarea unei băi

Adina Meyers