Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Prosoapele – o soluție potrivită pentru un plus de culoare în baie

Dacă îți dorești să găsești o soluție care să te ajute să adaugi un plus de culoare în baia din locuința ta nu trebuie să cauți „prea departeˮ. Este nevoie doar să mergi la cumpărături și să achiziționezi câteva prosoape colorate.

Această variantă – simplă și deloc costisitoare – te va ajuta, cu siguranță, să creezi un spațiu plin de farmec. Așadar, este indicat să dai uitării variantele clasice de prosoape, în culori demodate. Optează pentru imprimeuri contemporane, spectaculoase; acestea pot înnobila orice baie, indiferent de stilul în care a fost amenajată – vintage, industrial, clasic, modern etc.

Privește prosoapele ca pe niște obiecte decorative de valoare care merită expuse și admirate. În acest sens este indicat să achiziționezi diverse coșuri pentru a le așeza, etajere, dulapuri cu uși transparente etc. Orice variantă de depozitare este potrivită în măsura în care se realizează un echilibru între toate elementele din baie.

În cazul în care ești o persoană creativă poți realiza diverse figurine – flori, animale etc. – prin împăturirea prosoapelor (pe internet poți găsi mai multe informații despre acest subiect). Astfel, vei adăuga un plus de personalitate decorului.

Nu trebuie să uiți nici de rolul funcțional al acestor obiecte. Noile tehnici de țesere aduc pe piață prosoape extrem de pufoase, din bumbac 100%, cu putere mare de absorbție.

Sperăm ca exemplele din galeria foto să te inspire în alegerea prosoapelor potrivite pentru tine și baia ta.

Sursă foto: http://www.bonami.ro

 

 

 

  

Related posts

Ce sa faci ca sa ai un birou care sa te ajute sa lucrezi mai bine de acasa

Adina Meyers

O gradina heather, pas cu pas

Adina Meyers

Ce presupune amenajarea unei săli de fitness acasă

Adina Meyers