Amenajari Interioare

Ce investitii faci cand te muti intr-o casa noua

Abia ti-ai cumparat un apartament sau o casa, te-ai ocupat sa ii alegi un design potrivit, ai cumparat mobila perfecta si esti gata sa te muti. Insa cheltuielile nu s-au incheiat. Exista o multime de lucruri pe care vrei sa le mai cumperi, iar tendinta este sa optezi pentru cat mai multe. Insa ce iti este cu adevarat necesar inca de la inceput?

  1. Un cuptor bun

Nu poti vorbi despre o locuinta adevarata, daca nu incluzi si gatitul acasa, pentru tine, pentru familie, pentru prietenii tai. Nu trebuie sa ai o pasiune pentru asta, ci sa te bucuri de beneficiile pe care ti le ofera o bucatarie inteligent utilata. Asa ca, in functie de necesitati, trebuie sa iei in calcul toate variantele. Daca stii ca iti place sa gatesti cat mai mult, cumpara-ti un aragaz cu plita si cuptor. Daca iti place sa improvizezi si sa gasesti solutii rapide, poti sa alegi numai o plita electrica. De asemenea, in acelasi capitol se incadreaza si frigiderul. Daca nu ai fonduri prea generoase, atentia ar trebui sa ramana pe utilitatea frigiderului – sa fie cat mai spatios si sa nu aiba functii prea complicate. Ulterior, il poti schimba cu unul mai atractiv.

  1. Aspirator

Cand vine vorba de curatenie, aspiratorul este aliatul tau cel mai de incredere. Mai ales atunci cand iti scurteaza considerabil efortul de a face curat – cu totii suntem din ce in ce mai ocupati in ultima vreme si timpul a devenit o resursa atat de valoroasa! Merita sa investesti intr-unul care foloseste un sistem de curatare cu aburi, astfel incat sa scapi de partea in care trebuie sa dezinfectezi si sa cureti podeaua sau covoarele cu un efort mult mai mare. Poti gasi astfel de aspiratoare, extrem de eficiente, si la Philips – ele folosesc tehnologia puternica Aqua Cyclone, care aspira si elimina toate resturile varsate, murdaria si praful.

  1. Aer conditionat

Pentru ca e vara. Pentru ca, dupa cum stim, verile in tara noastra sunt destul de greu de suportat, daca nu stai intr-o regiune deluroasa ori muntoasa. Asa ca, daca vrei sa ai inca de la inceput un trai cat mai confortabil, nu refuza aerul conditionat.

  1. Alarma

Chiar inainte de a te muta in noua locuinta este bine sa instalezi o alarma – daca vei sta la casa, chiar supraveghere video, pentru ca nu rare sunt intamplarile in care hotii vor sa sparga locuinte pentru a fura diverse obiecte, nu neaparat bani sau bijuterii. Astazi, exista numeroase sisteme de supraveghere extrem de eficiente, asa ca, evita orice risc si asigura-te ca le vei folosi inca de la inceput.  

Related posts

Ce culori alegi in fiecare incapere?

Adina Meyers

Sfaturi pentru alegerea lucrărilor de artă pentru casa ta

Adina Meyers

Beneficiile fantanilor de interior

Adina Meyers