Amenajari Interioare

4 aparate inteligente pentru intretinerea curateniei apartamentului tau

Sa faci curatenie poate fi o activitate destul de obositoare si consumatoare de timp, asadar e de preferat ca sa ne indreptam atentia mai mult spre intretinerea curateniei apartamentului, deoarece este mult mai usor sa facem asta.

Atunci cand vine vorba de intretinerea curateniei avem un numar destul de mare de aparate inteligente care sa ne usureze si mai mult munca. Despre patru dintre ele vom vorbi mai multe in randurile urmatoare.

Aspiratorul robot

Primul pe lista noastra este chiar aspiratorul robot. Acest aparat este unul inteligent si de un real ajutor in special atunci cand nu avem foarte mult timp liber la dispozitie pentru a intretine curatenie. Ce face el mai exact? Ei bine… in mare parte face toata treaba de unul singur atunci cand vine vorba de aspirare. Modelele cele mai eficiente sunt insa destul de scumpe, dar cu putina rabdare si noroc putem prinde oferte care sa faca si mai atractive aspiratoarele robot.

Un astfel de aspirator va aspira de unul singur intreaga locuinta fara a fi necesar sa facem altceva in afara de apasarea unui buton. Il putem lasa de unul singur prin locuinta chiar si atunci cand nu suntem acasa, deoarece va stii singur cand a terminat treaba si se va intoarce la statia de reincarcare. In cazul in care ramane fara baterie de asemenea se va intoarce singur la statie de reincarcare, iar dupa ce bateria este incarcata complet va continua treaba fix de acolo de unde a ramas.

Aspiratorul cu filtrare prin apa

Este un aspirator care in locul unui filtru clasic se foloseste de filtrarea prin apa. Care sunt avantajele aduse de acest tip de filtrare? Cel mai mult vor simti beneficiile persoanele care sufera din cauza alergiilor, iar asta pentru ca vor fi tinute captive chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni.

Aparatul de curatat cu aburi

Curatarea folosindu-ne de puterea oferita de aburi s-a dovedit de multe ori ca fiind o metoda eficienta atat in eliminarea petelor dificile, cat si pe partea de igienizarea. In cazul in care nu stiai deja, aburul fierbinte este capabil sa omoare pana la 99% dintre bacteriile si germenii care se afla pe suprafata respectiva.

Un astfel de aparat isi arata utilitatea in special in bucatarie, acolo unde sunt mult mai comune murdariile dificil de eliminat. Dar la fel de bine poate fi folosit si in baie, datorita igienizarii pe care o putem obtine cu usurinta.

Fier de calcat vertical

Cel mai probabil nu te-ai fi asteptat ca in topul recomandarilor noastre sa isi faca prezenta si fierul de calcat vertical. De ce am hotarat sa il includem si pe el? Pentru ca ne ajuta foarte mult atunci cand ne dorim sa calcam perdelele si draperiile proaspat spalate si pe care le-am pus deja la geam. De asemenea, putem calca hainele direct pe umeras, ceea ce inseamna ca vom economisi timp, iar de cele mai multe ori rezultatele vor fi unele mai mult decat excelente.

Related posts

Întâmpină Crăciunul cu globuri realizate de tine

Adina Meyers

Dulapul metalic, o adiție deopotrivă practică și estetică pentru casa ta!

Adina Meyers

Un birou de inspiratie industriala, dar marcat de rafinament si eleganta

Adina Meyers