Image default
LifeStyle

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient Expo și organizează între 14-17 martie 2019, în pavilionul B2, un singur târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine. Târgul se va numi Construct-Ambient Expo și își propune să devină noua agora a profesioniștilor în construcții și amenajări, oferind participanților posibilitatea de a fi parte a unei experiențe complete.

 

Cei interesați vor găsi la Construct-Ambient Expo totul pentru construcția și amenajarea unei clădiri, de la idee și proiectare la produsul finit și amenajat, indiferent că este vorba de construcții private, edilitare sau ansambluri de locuințe.

 

Astfel, Construct-Ambient Expo răspunde nevoilor:

  • dezvoltatorilor imobiliari;
  • municipalitatii/autorităților;
  • publicului larg interesat să construiască, renoveze sau amenajeze o casă.

 

In prezent domeniile construcțiilor și amenajărilor înregistrează progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizată pentru a oferi companiilor care dezvoltă și folosesc inovații în domeniu spatiul propice  în care să își prezinte aceste produse și servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei 2019 se numără acum si: internetul lucrurilor pentru construcții și locuința viitorului.

De asemenea, pentru că securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezintă un aspect important al oricărei construcții, sunt invitate să expună la Construct-Ambient Expo firmele care oferă produse si servicii pentru prevenirea acestora.

 

Ca și în cazul editiilor anterioare ale celor două târguri, și în cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialiști și pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor târgului.

 

În aceeași perioadă, în pavilionul B2 Romexpo organizează și Romtherm, singura expoziție din România dedicată exclusiv sectorului instalațiilor, iar în pavilionul B1 târgurile Mobila Expo, Modexpo I, Expo Flowers & Garden și Antique Market, evenimente adresate cu precădere consumatorului final.

 

Pentru mai multe detalii despre editia 2018 a Construct-Ambient Expo, accesati: http://construct-ambientexpo.ro/

 

Articole similare

IMPRESII – Jurnal in imagini

comunicat de presa

Treptele Unirii, un recital de Emil Boroghină, în turneu la Ierusalim

comunicat de presa

FDP a creat zeci de locuri de munca pentru persoanele vulnerabile din Romania prin dezvoltarea unui grup de intreprinderi sociale

casamea.ro

Lasă un comentariu

thirteen − twelve =