Amenajari Interioare

Camere supraveghere exterior cu inregistrare – Solutii de protectie si securitate avansate

Sistemele de supraveghere pentru exterior sunt disponibile in diverse configuratii si sunt deosebit de utile pentru monitorizarea si mentinerea securitatii spatiilor rezidentiale, comerciale, industriale etc.

E-Camere.ro este un magazin online specializat in tehnologii de supraveghere si inregistrare video, care va intampina printre altele cu o gama variata de camere supraveghere exterior cu inregistrare la preturi avantajoase.

Pe langa designul minimalist, camerele au numeroase functii de inregistrare, dar si rezolutii foarte bune.

Sfaturi pentru alegerea unor camere de supraveghere adecvate

Datorita modului in care au evoluat camerele de supraveghere video, in prezent beneficiem de o gama larga de echipamente cu rol de supraveghere si inregistrare, capabile sa ofere datele esentiale atat pe timpul zilei, cat si noaptea sau in conditii de slaba luminozitate.

Astfel echipamentele la care avem acces azi sunt mai ieftine, au un design mai modern si sunt prevazute cu placi de captura sau dvr-uri pentru indeplinirea functiilor de inregistare.

Fie ca doriti sa va creati propriul kit de supraveghere, fie ca optati pentru unul configurat de catre o echipa de specialisti in domeniu, este important sa tineti cont de cativa factori esentiali:

       –  Numarul de camere si canale – Inainte de a face o astfel de investitie, trebuie sa stiti exact pentru ce veti folosi sistemul de supraveghere.

Astfel, stabiliti numarul de camere necesar, precum si metoda de inregistrare a imaginilor. In ceea ce priveste numarul de canale, puteti avea nevoie de un DVR cu 1, 2, 4 sau chiar 32 de canale, in functie de necesitati;

       –  Capacitatea de stocare – La acest capitol trebuie sa acordati atentie capacitatii de stocare a DVR-ului. Mai exact, atunci cand hard disk-ul ajunge la limita si nu mai poate inregistra, DVR-ul preia functia de inregistrare.

Specialistii recomanda un hard disk cu spatiu mai mare de stocare pentru a elimina riscul de a pierde imagini sau detalii semnificative;

       –  Calitatea imaginii – Pentru a beneficia de imagini cat mai calitative, asigurati-va ca achizitionati camere si DVR-uri cu rezolutii relativ similare.

Datorita tehnologiei moderne, puteti opta pentru inregistrari in HD, FULL HD sau  chiar mai performante de atat.

       –  Vizualizarea pe timpul noptii – Supravegherea nu trebuie sa fie intrerupta pe timpul noptii, mai ales ca atunci exista cel mai mare risc de infractiuni.

       –  De aceea, camerele trebuie sa permita inregistrarea imaginilor si atunci cand nu exista lumina, acestea fiind prevazute cu infrarosu.

E-Camere.ro va intampina cu numeroase modele de camere supraveghere exterior cu inregistrare de ultima generatie, ce au capacitatea de a oferi imagini calitative atat ziua , cat si noaptea.

Cere ajutorul specialistilor E-Camere.ro si investete inteligent!

Prin urmare, daca aveti nevoie de camere de supraveghere pentru exterior cu inregistrare si doriti sa beneficiati nu doar de produse calitative, ci si de consultanta specializata, magazinul E-Camere.ro este cea mai buna solutie.

Aici gasiti numeroase echipamente pentru sistemele de supraveghere destinate locuintelor, spatiilor si institutiilor publice, dar si altor obiective de mare interes.

Date de contact

Asadar, pentru informatii suplimentare despre produsele disponibile online, accesati website-ul www.e-camere.ro

In plus, reprezentantii companiei Polites Online va stau la dispozitie cu detalii la numerele de telefon:

0767 390 475 – Departamentul de Vanzari

0765 487 387 – Suport tehnic

Related posts

Decor tipic montan

Adina Meyers

Culorile neutre nu înseamnă monotonie

Adina Meyers

Afla cum poti incadra cu usurinta masina de spalat vase in bucatarie

Adina Meyers