Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

O bucătărie mică poate fi o bucătărie de vis

O bucătărie mică nu trebuie să fie un motiv de supărare. Aceasta poate să fie la fel de funcțională și la fel de frumos amenajată ca una cu o suprafață generoasă.

Da, nu este imposibil să ai bucătăria mult visată. Trebuie doar să ai puțină imaginație și voință, și poți obține lucruri frumoase. Mai mult, un avantaj al spațiilor mici este acela că ai totul la îndemână și se curăță mult mai ușor. Așadar, profită de aceste aspecte, adaugă o notă de stil, și bucătăria ta va deveni un spațiu practic și elegant.

Un aspect de care trebuie să ai grijă pentru a da senzația de spațiu este paleta cromatica. De exemplu, poți folosi albul, în combinație cu o nuanță deschisă de albastru, mai exact bleu, se potrivește de minune cu o bucătărie mică. Este o nuanță relaxantă care „deschide” tototdată încăperea. Pentru pereți mai poți alege și un un model de tapet foarte elegant cu imprimeuri metalice care reflectă lumina (prin urmare, spațiul pare mai mare). Pentru pardoseală poți opta pentru un parchet alb; astfel, bucătăria va părea mult mai aerisită.

În ceea ce privește design-ul, alegerea unui mobilier clasic, „cuminte”, cu linii „curate” care să nu încarce și mai mult atmosfera este foarte potrivită.  O altă soluție pentru extra spații de depozitare, corpurile suspendate prelungite pana la nivelul tavanului sunt soluția ideală.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care să te inspire să amenajezi bucătăria din locuința ta.

Sursă foto: http://www.pinterest.com

Articole similare

Casa romaneasca, simpla si spectaculoasa in acelasi timp

Simona Popa

Materiale inovatoare şi inteligente în designul de interior

Ion Diamandi

Cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi mobila noua

casamea.ro

Lasă un comentariu

four + 2 =