Amenajare bucatarie

Această culoare a lui 2021 ar putea fi următoarea nuanță pentru bucătăria ta

Anunțurile despre Culoarea anului 2021 continuă să apară, dar aceasta diferă de restul. 

 Minwax, un producător principal de produse interioare din lemn, a ales o nuanță menită să trăiască pe suprafețe din lemn. Salutați următoarea culoare pentru proiectul dvs. de dulap de bucătărie, Vintage Blue. 

Bucătăria dvs. poate fi singura cameră din casa dvs. care este cea mai neutră. Dulapurile albe sau din lemn și blaturile simple fac ca bucătăria să arate curată și netezită. O bucătărie elegantă și simplă poate avea nevoie, de asemenea, de un strop de culoare.  

Indiferent dacă vă gândiți să adăugați o nouă culoare de perete sau doar câteva accente colorate, veți dori să știți ce faceți și ce nu este culoarea bucătăriei înainte de a începe decorarea. 

În această săptămână, Minwax și-a dezvăluit prima culoare a anului Vintage Blue, o nuanță albastru-verde care întruchipează forța și calmul 

„Captarea culorii care reflectă stilul nostru în evoluție acasă este înrădăcinată în dorința noastră de a stabili o calmă și rezistență pe măsură ce trecem prin incertitudine”. Spune Sue Kim, manager de marketing al culorii Minwax. 

Culoarea care stabilește echilibrul casei 

Culoarea este un echilibru de liniște. Care se regăsește în verdele său hrănitor și puterea naturală în albastrul înnoitor, potrivit comunicatului de presă.  

Când este aplicată pe o suprafață, această nuanță funcționează pentru a „scoate în evidență frumusețea inerentă a lemnului, păstrându-și în același timp textura”. 

Related posts

Promoție de toamnă: 25% REDUCERE la orice mobilier din gama Formmat

Adina Meyers

Amenajare in armonie cu natura

Adina Meyers

Bucătării în 2024: Spre un orizont de Sustenabilitate, Tehnologie și Design personalizat

Adina Meyers