LifeStyle

3 instrumente de curățare mai puțin frecvente care facilitează curățenia de primăvară

Odată cu vremea frumoasă gospodinele încep să pornească etapa de curățenie generală, ori așa cum o numim noi în popor, curățenia de primăvară.

Pentru că nu este un lucru ușor, alternativele de pe piață ne oferă o serie de ustensile, care ne pot face viața mai ușoară.

Tot ce implică curățenia de primăvară merită efortul. Însă depășirea inerției sau a copleșirii (sau a ambelor!) Este o ispravă în sine și a nu putea depăși ceea ce vă poate împiedica să vă lăsați plin de efectul acelei străluciri de curățare de primăvară.

Nu există un moment mai bun pentru a ne ajuta în etapa de curățare decât acum, deoarece ne pregătim pentru cea mai aprofundată treabă de curățare a anului.

Iată trei instrumente oarecum neobișnuite care facilitează realizarea unei curățări cu adevărat profunde. În plus, vor oferi un tip de rapel instantaneu al moralului care te motivează să continui.

Un aparat de scame

Dacă nu ați folosit niciodată un aparat de curățat scame pregătiți-vă! Eete un aparat conceput pentru a elimina pastilele din țesături de pe haine sau tapițerie.

S-ar putea să aveți nevoie de un pic de răbdare, dar rezultatul este pe măsură! O cursă lentă a acestui mic făcător de minuni portabil schimba casa cu totul. Faceți cu siguranță o fotografie înainte și după această sarcină plină de satisfacții.

Piatra Ponce

După ce le-am folosit pentru a îndepărta pielea cu pete în copilărie, pietrele ponce au revenit! Dar de data aceasta ca o armă secretă pentru trusa de curățare.

Poate fi utilizată pentru a curăța petele încăpățânate de apă dură într-una din toaletele noastre și pentru a șterge vopseaua împrăștiată care s-a uscat în chiuvetă. Pietrele ponce vă pot ajuta să îndepărtați cea mai obstinată murdărie arsă în cuptoare sau pe grătare.

Un instrument de ras sau lama de ras

Acele urme misterioase care nu se ridică niciodată de pe podelele de gresie atunci când dai cu mopul. Reziduurile de pe autocolant de pe oglindă.. Chiar și semnele negre de pe blatul tău de bucătărie. Toate pot fi eliminate cu un instrument de răzuire sau doar cu o simplă lamă de ras.

Related posts

Magia sarbatorilor de iarna a cuprins Unirea Shopping Center!

Adina Meyers

Coronavirusul afectează toate organele. Ce au scos la iveală autopsiile pacienților uciși de COVID

Adina Meyers

Catalogul IKEA 2020 este aici! Aruncă o privire peste soluțiile recomandate pentru un nou început!

Adina Meyers